RECHIZITORIU! Educatoarea din Timisoara care si-a ucis fiica in varsta de 4 ani, trimisa in judecata. Modul horror in care s-a comis crima, descris cu lux de amanunte de procurori

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timiș au dispus la data de 29.05.2018, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata a inculpatei Net Oana Razvana, cercetata in stare de arest preventiv pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie, respectiv omor comis asupra unui membru de familie – fiica.


Probatoriul administrat in cauza in cursul urmaririi penale a relevat urmatoarea situatie de fapt:

In data de 13.03.2018, in jurul orei 17,30, inculpata Net Oana – Razvana, in timp ce se afla impreuna cu fiica sa minora, in varsta de 4 ani, in baia din locuinta acestora situata in Timisoara, iar fiica sa se spala si se juca in apa din cada, a tinut-o pe fetita fortat cu capul sub apa pana ce minora s-a inecat, aceasta decedand din cauza asfixiei mecanice prin submersie in apa, ca urmare a patrunderii apei in caile respiratorii.

Ulterior uciderii fiicei sale prin inecare, inculpata Net Oana – Razvana, folosind doua cuttere pe care le-a luat din baie, a taiat cadavrul victimei la nivelul antebratelor, producandu-i in aceasta maniera doua leziuni superficiale, fara sa realizeze insa ca fiica sa era deja decedata in acele momente.

Dosarul a fost trimis spre competenta solutionare Tribunalului Timis.

In cauza s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice cu privire la discernamantul inculpatei, raportul de expertiza intocmit de Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici” Bucuresti, aratand ca inculpata Net Oana – Razvana a avut discernamantul pastrat in momentul comiterii faptei si nu necesita masuri de siguranta cu caracter medical. (I.P.)

 

Leave a Reply