Trupa Subcarpati initiaza tinerii din Timisoara in arta cavalului! VEZI daca esti eligibil pentru Atelierul Identitate, unde redescoperi folclorul autentic alaturi de Andrei Maxim si Bean MC

Teatrul National din Timisoara, trupa de hip-hop Subcarpati si Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021 lanseaza cel de-al doilea modul al Atelierului Identitate, intitulat Cantecele aerului.


„Unii s-au grabit la oras. Iar altii au stat mai mult la tara. Poate de aceea traditiile noastre sunt atat de frumoase. E pacat sa le uitam. Inscrie-te la Atelierul Identitate si ajuta-ne sa promovam cavalul romanesc.”

Aceasta era invitatia pe care Marius Andrei Alexe – sau Bean MC, asa cum este cunoscut publicului din intreaga tara – o lansa la inceputul lunii martie tuturor celor curiosi sa redescopere folclorul autentic prin intermediul unuia dintre cele mai interesante instrumente de suflat: cavalul.

Mai mult decat un proiect de succes, primul modul al Atelierului Identitate, coordonat de Marius Andrei Alexe si sustinut de Andrei Maxim, a creat o comunitate reunita in jurul cavalului, in jurul bucuriei de a descoperi prin muzica traditionala sensuri profunde ale propriei identitati.

Plecand de la acest punct, cel de-al doilea modul al Atelierului Identitate este programat in perioada 2-6 iulie 2018, in foaierul Salii 2 si in Parcul Civic, zilnic intre orele 17 si 19, continuand formula primului modul.

Astfel, participantii se vor initia in arta cavalului, ghidati de Andrei Maxim, impreuna cu Bean MC.

Inscrierile pe cele 25 de locuri disponibile pentru modului 2 al Atelierului Identitate se fac la adresa tntm.office@tntimisoara.com.

Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele informatii: numele, adresa de e-mail, numarul de telefon si varsta – participantii trebuie sa aiba peste 18 ani, precum si raspunsul la urmatoarea intrebare: de ce va doriti sa participati la Atelierul Identitate? Data-limita pentru inscrieri este 28.06.2018. (I.P.)

Leave a Reply