Inca o masina a luat foc in Timis! Un BMW X4 apartinand unui fost consilier judetean a ars “ca o torta”, dupa o serie de amenintari venite din partea unui individ aflat sub aburii drogurilor

Masina fostului consilier judetean Georgeta Rus, un BMW X4 nou-nout, a ars ca o torta, in noaptea de luni spre marti, focul fiind contemplat chiar de catre proprietara, trezita din somn si alertata de catre o vecina.


“Am auzit ca urla cineva si m-am uitat pe strada. Ca o torta ardea masina. Era cam doua fara zece. Am primit o amenintare acum cateva zile, dar nu vreau sa spun mai multe pentru ca este o ancheta a Politiei”, a declarat Geta Rus imediat dupa incident.

Si pentru ca suspansul sa fie mai mare, a postat un mesaj acuzator pe Facebook, in care a dat de inteles ca stie exact cine este piromanul.

”Mi-ai incendiat masina! Te-ai tinut de cuvant cu amenintarile! Bravo! Ce tare esti! Atata iti reuseste si tie in viata asta: sa distrugi masini scumpe sub aburii drogurilor si alcoolului! In rest, faci umbra degeaba pamantului!”.

Gestul justitiar al doamnei doctor, medic coordonator al Centrului de permanenta din Becicherecu Mic, a fost ridiculizat, oarecum, de catre pompierii ajunsi la fata locului cu o autospeciala cu apa si spuma.

Acestia au stabilit cauza indubitabila a incendiului: scurt-circuit provocat de un cablu electric defect…

Cu siguranta, Politia a inchis rapid dosarul penal de distrugere prin incendiere, insa, daca tot s-a facut un denunt public, este posibil sa deschida altul pentru amenintare. (G.I.)

 

Leave a Reply