#CURAJ! Un primar PSD sparge omerta de partid. “Aceasta prostie de miting e pentru condamnatul penal Liviu Dragnea! Cum sa folosesti oamenii ca pe niste animale!?”

Modul extrem de autoritar in care liderul maxim Liviu Dragnea pregateste cel mai mare miting PSD din ultimii ani, cu reguli de organizare foarte precise si cu amenintari directe pentru membrii de partid care refuza sa se deplaseze, sambata, in Piata Victoriei, din Bucuresti, l-a enervat de-a binelea pe Vladimir Petrut, primarul orasului Cavnic, din judetul Maramures.


Invitat la o emisiune TV pentru a vorbi despre modul in care va raspunde directivelor de partid venite de la Bucuresti, pentru pregatirea marii adunari, cu oameni imbracati doar in alb, cu sefi de grupe si de detasament, Vladimir Petrut a avut curajul sa spuna ceea ce gandesc aproape toti membrii PSD: mitingul este facut pentru penalul Dragnea.

„De exemplu si acum, prostia asta de miting. Cum sa faci tu miting in capitala tarii, cand tu conduci tara, tu ai prefectii, tu ai primarii 80%, tu ai presedintii de consilii judetene, tu ai prim ministrul, tu ai guvernul Romaniei, tu ai Camera Deputatilor, tu ai Senatul, poti legifera, poti face legi, poti sa faci dezbateri publice, sau meri cumva sa-l aperi pe penalul Dragnea. Ei, aici e problema, penalul Dragnea. Domnul Dragnea e condamnat penal, este penalul Dragnea. Nu poti sa meri sa fii alaturi de un condamnat penal”, a spus acesta, potrivit unei inregistrari video publicate pe Facebook. „Parerea mea personala e ca acest miting e pentru iubitorul poporului, condamnatul penal Liviu Dragnea”, a sustinut el.

Acesta a argumentat ca, pentru a ajunge la Bucuresti, un autocar are nevoie de minim 8 – 10 ore.

„Ajung seara la 6 – 7, pun oamenii in strada 4-5 ore si inapoi ii imbarca in autocar si-i aduce inapoi. Deci oamenii aia timp de o zi, 24 de ore, nu fac baie, nu folosesc un WC, nu nimic. Cum sa folosesti oamenii ca pe niste animale!? Chiar nu se gandesc oamenii astia?”, a mai spus Vladimir Petrut.

Cu siguranta, zilele viitoare, “tradatorul” va fi exclus din partid, asa cum cer, deja, zeci si sute de membri PSD pe retelele de socializare. (C.R.)

https://www.facebook.com/dan.ivan.usr/videos/1583454815114345/

Leave a Reply