Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, dar si liderul PSD Liviu Dragnea, premiati de Societatea Timisoara pentru activitatea din 2017! “Speranta” vs “Secera si ciocanul”

In ciuda acuzatiei ridicole ca ar face parte din statul paralel, dupa cum au declamat liderii PSD la mitingul camasilor albe, Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, continua sa reprezinte cel mai important bastion al luptei impotriva coruptiei din Romania.


Tocmai pentru a marca acest statut, membrii Societatii Timisoara au hotarat ca Premiul „Speranta“ pe anul 2017 sa fie acordat Directiei Nationale Anticoruptie din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

La polul opus, Premiul „Secera si ciocanul“ se acorda liderilor coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

Alte trei premii merg catre jurnalistul Liviu Avram, istoricul si cercetatorul Madalin Hodor si scriitorul si jurnalistul Radu Vancu.

Premiile vor fi decernate vineri, 22 iunie, de la ora 12, in sala Bibliotecii Centrale Universitare “Eugen Todoran” din Timisoara.

Organizatorii au anuntat ca, pana in prezent, toti laureatii au confirmat participarea la festivitatea de decernare a premiilor, atat Laura Codruta Kovesi, din partea DNA, cat si Radu Vancu, Liviu Avram si Madalin Hodor, cu exceptia celor doi politicieni din fruntea coalitiei majoritare, care, probabil, sunt ocupati cu lupta impotriva statului paralel.

Prin acordarea anuala a acestor premii, Societatea Timisoara isi reafirma principiile si valorile in care a crezut inca de la inceput, de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara. (G.I.)

 

 

2 thoughts on “Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, dar si liderul PSD Liviu Dragnea, premiati de Societatea Timisoara pentru activitatea din 2017! “Speranta” vs “Secera si ciocanul”

  1. Societatea Timisoara ceea originala ofera premiul sau ceea devalizata ?! Vine procurorul Romaniei la un premiu acordat de jefuitorii interpusi ai familiei Cristescu?! Poate ne indica si actiunile care au contribuit la editarea unor publicatii!

Leave a Reply