Presedintele Klaus Iohannis, atac incendiar la liderul PSD Liviu Dragnea! “Cum se trezeste un politician, care mai este si infractor, sa se duca la televizor sa ameninte acolo magistratii?”

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca este inadmisibil faptul ca un politician care este si infractor sa ameninte magistratii, facand referire la declaratiile presedintelui PSD, Liviu Dragnea.


“Pe buna dreptate s-au revoltat magistratii, adica cum se trezeste un politician, care mai este si infractor, sa se duca la televizor sa ameninte acolo magistratii, dupa ce a convocat un miting mediocru antijustitie. Deci, este inadmisibil”, a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

In context, el a subliniat ca statul nu trebuie lasat sa intre intr-o situatie de incertitudine de “dragul unuia care vrea sa fie mai puternic decat e sanatos”.

“Nu putem sa lasam statul sa intre intr-o situatie de incertitudine, sa intram in deriva si sa ne trezim ca, in loc sa consolidam democratia romaneasca, noi, asa de dragul unuia care vrea sa fie mai puternic decat e sanatos, renuntam la valori democratice”, a mai spus Iohannis.

Duminica, la un post de televiziune, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat motivele pentru care social-democratii au organizat o manifestatie.

“Noi am facut mitingul asta din mai multe motive. Primul motiv si cel mai puternic motiv este de a protesta puternic impotriva acestui sistem odios, nenorocit, pe care il gestioneaza o mana de securisti, o mana mai mare, care este patronat de Klaus Iohannis, care este unul din beneficiarii principali ai acestui sistem, prin uneltele pe care le au sefii Parchetelor, ofiteri din servicii, Pahontu, care e unul din liderii importanti ai statului paralel, si toti ceilalti, toate ‘portocalele’ pe care dumneavoastra le-ati aratat si care incep sa iasa la iveala in continuare”, a declarat Dragnea. (Mara Ion)

One thought on “Presedintele Klaus Iohannis, atac incendiar la liderul PSD Liviu Dragnea! “Cum se trezeste un politician, care mai este si infractor, sa se duca la televizor sa ameninte acolo magistratii?”

  1. politician … infractor …. iar s-a uitat cacareaza in oglinda si se descrie

Leave a Reply