Politistul pedofil, trimis in judecata pentru agresarea sexuala a nu mai putin de 18 persoane! Una dintre victime abia implinise 5 ani

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului Stan Eugen, acuzat de savarsirea a nu mai putin de 18 infractiuni de agresiune sexuala.


Din probele administrate de anchetatori a rezultat faptul ca, in perioada 2 noiembrie 2009 – 5 ianuarie 2018, inculpatul Eugen Stan a agresat sexual nu mai putin de 18 persoane, cu varste cuprinse intre 5 si 38 de ani, in diferite locuri de pe raza municipiului Bucuresti.

Modul de operare al inculpatului viza, in general, urmarirea victimelor in drumul lor spre blocurile in care locuiau, infractiunile fiind savarsite, sub constrangerea exercitata de inculpat, in scara imobilelor sau in liftul acestora.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucureşti au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Stan Eugen, in data de 8 ianuarie 2018, initial acuzandu-l de savarsirea infractiunii de agresiune sexuala asupra a doi minori, de 5 ani, respectiv de 9 ani. La data respectiva, inculpatul era inca angajat al Ministerului Afacerilor Interne.

Prin ordonanta din 9 ianuarie 2018 a procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, s-a dispus preluarea cauzei de catre Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Pe parcursul urmaririi penale au fost preluate mai multe dosare de la parchete de pe langa judecatoriile de sector din Bucuresti avand ca obiect, de asemenea, savarsirea unor infractiuni de agresiune sexuala de catre inculpatul Stan Eugen, acestea fiind reunite intr-un nou dosar, care in final a fost reunit cu dosarul mentionat anterior.

In cauza, procurorii au dispus prin ordonanta instituirea masurii asiguratorii a sechestrului cu privire la bunuri mobile şi imobile ale inculpatului.

Dosarul a fost trimis, spre competenta solutionare, Judecatoriei Sectorului 6 Bucuresti. (V.E.)

Leave a Reply