Accident cumplit pe A1, intre Deva si Simeria, provocat de un sofer in varsta de 70 de ani! Patru morti si trei raniti, printre care si doua victime din Timis, din cauza rularii pe contrasens

Patru persoane au murit si alte trei au fost ranite intr-un accident deosebit de grav produs, sambata dimineata, in jurul orei 6,45, de un conducator auto in varsta de 70 de ani, care s-a incadrat gresit pe autostrada A1 Deva-Sebes.


Aflat la volanul unui Opel Astra, septuagenarul din Petrosani a circulat pe contrasens, din directia Deva spre Simeria, iar la km 355, in zona localitatii Soimus, s-a intamplat nenorocirea: a intrat in coliziune cu o autoutilitara Iveco inmatriculata in Bucuresti, din care a ricosat intr-un autoturism Dacia Logan cu numere de Timis. 

In urma impactului deosebit de violent, a rezultat decesul imediat a trei persoane din autoturismul ce a produs accidentul, o alta persoana ranita grav si incarcerata murind ulterior.

Alte trei persoane, printre care si doua aflate in masina de Timis, au suferit traumatisme mai usoare si au fost transportate la UPU Deva.

In operatiunile de salvare au fost  implicate 7 echipaje de la ISU si Serviciul Judetean de Ambulanta Hunedoara. Traficul rutier a fost blocat total pe sensul catre Sebes, pe tronsonul dintre Deva si Simeria, si deviat pe DN7, in zona Simeria. (V.E.)

Leave a Reply