ALEGERI! Cine va fi viitorul lider de sindicat al politistilor din Timis? Doinel Malcoci a renuntat la ideea unui alt mandat, dar spune ca a descoperit candidatul ideal, pe care-l va sustine

Liderul de sindicat al politistilor din cadru Inspectoratului Judetean de Politie Timis, comisarul sef Doinel Malcoci a decis sa-si puna pancartele cu lozinci in cui si sa renunte la ideea unui al patrulea mandat in fruntea organizatiei, desi confratii din tara au incercat sa-l convinga sa mai ramana pe meterezele luptei sindicale.

“Este un lider de sindicat cu atitudine, s-a batut pentru drepturile politistilor din Timis, cred ca ar trebui sa-si depuna candidatura pentru un al patrulea mandat. Nu conteaza faptul ca nu mai face parte din sistem, ca a iesit la pensie, asta inseamna ca o sa aiba mai mult timp pentru exercitarea functiei”, este incurajarea care a venit din partea liderului de sindicat al politistilor din cadrul IPJ Arges, comisarul sef Cecilia Marilena Tatia.

In ciuda acestor incurajari, Doinel Malcoci i-a anuntat oficial pe conducatorii Sindicatului National al Politistilor si al Personalului Contractual (SNPPC), personal pe presedintele Dumitru Coarna, ca va lasa locul unui politist activ, care sa-si sprijine colegii din interiorul sistemului. Mai exact, deja si-a luat ramas bun…


“Nu vreau sa mai risc ca Bucurestiul sa trimita la Timisoara un comando, care sa-l mazileasca pe Malcoci, cum s-a intamplat in 2013. Desigur, acuma exista un respect reciproc intre Bucuresti si filialele din teritoriu, fostul secretar general Toader Paraschiv nu mai sustine anumite interese de grup, pentru ca a cazut in dizgratie, insa vreau sa las pe cineva mai tanar, mai activ, care sa se bata pentru drepturile politistilor”, ne-a declarat Doinel Malcoci.

De altfel, pana la alegerile sindicale de la mijlocul lunii viitoare, a si inceput munca de pregatire cu unul dintre viitorii candidati, care are sanse maxime sa-i urmeze in functie.

“Am avut o adevarata revelatie cand l-au auzit spunand ca, in conditiile unui sistem politienesc aproape bolnav, cu abuzuri la tot pasul, functia de lider de sindicat ramane singura parghie legala de aparare a politistilor cinstiti. Nu mi-a venit sa cred ca un politist cu o functie importanta in cadrul IPJ Timis gandeste intr-o asemenea maniera, tocmai de aceea o sa-l sustin cu toata puterea sa obtina voturile colegilor sindicalisti”, ne-a dezvaluit Malcoci, tinand inca la secret numele posibilului sau succesor in functie. Doinel Malcoci se afla la conducerea SNPPC, Fliala Timis, din anul 2005, ducandu-si la capat doua mandate de 4 ani si unul de 5 ani. (G.I.)
8 thoughts on “ALEGERI! Cine va fi viitorul lider de sindicat al politistilor din Timis? Doinel Malcoci a renuntat la ideea unui alt mandat, dar spune ca a descoperit candidatul ideal, pe care-l va sustine

  1. Nu mai alegeti P E N S I O N A R ! Pensie + salar de la Sindicat = rezultate o ! Il doare la tenesi de platitorii de cotizatii , care sunt activi ! Obedienti au fost obedienti au ramas !

  2. Duios doinel agale se retragea . Da duuu-ttee si asa ori cu tine ori fara tine taat aia e noroc cu coloaboratorii care te au scos in lume erai no name pe toate planurile apari tot la spartul targului.

  3. Pe bune, ba, Malcoci? « Am decis sa-l las pe…>> ? Da’ ce e moșia lu’ ta-tu? E pe CF-ul tău? Zici ca ești proprietar pe sindicat, așa te comporți! Bine ca ai decis TU sa ne lași ca numai bucurii ne-ai făcut…

  4. Cine a zâs că am decis sa las…? Anonimi ati fost si anonimi veti muri, frustrați oribili! Iesiti de sub masă…

  5.  « …insa vreau sa las pe cineva mai tanar »… ce inseamna asta, prietene!? Tu lași sau oamenii aleg? Hai sa nu ne mai arogam merite pe care nu le-am avut niciodata sau sa ne luptam cu dușmani imaginari, Doinele. Nu am fost anonim in viața mea și nici nu voi fi, tata. Chiar așa ma cheamă, bossulica. Faptul ca nu îmi dau numele de familie, nu înseamnă ca sunt anonim. Oricum, noi am ieșit de sub masa. Întrebarea e de ce nu ieși și tu de acolo, frumos, fără sa jignești. Caută argumente, mai bine. Auzi, Doinele: de fapt, nu gândi pentru ca exista riscul sa te rănești…

  6. Nu pot jigni ANONIMI VIRTUALI! Tu…Paraschivo, ieși…Habar nu ai de nimic! Sa las pe cineva, nu sa numesc! Sa candideze cine dorește ca la SNPPC nu au fost numiți președinți? De cine si mai cu seamă, de ce îți este frică? De nemernicia de care dai dovadă? Până una-alta, am făcut ceva in viață! Tu?

  7. Ai făcut pe naiba! Scoate DVD-ul din priza, Doinele, ca vezi numai SF-uri. Ce am apreciat la tine a fost imaginația. Bogata, colega! Te crezi un fel de Revolutionar când de fapt ai fost blat cu toate conducerile IPJ. Un soi de Don Quijote cu dușmani imaginari?
    Ești praf, tata!

  8. Ai facut Doinele. Ai lasat sindicatul fara membrii. Cati oameni au parasit corabia SNPPC?? Fara numar iti spun eu.

Leave a Reply