BREAKING NEWS! Ioan-Sorin Buta, patronul firmei Bistrim-Dera SRL Timisoara, este cercetat pentru omor din culpa, dupa decesul a trei persoane dintr-un bloc in care a efectuat lucrari de deratizare     Noul avocat al mamei Luizei Melencu, Carmen Obirsanu, anunta ca de la dosarul Caracal lipsesc probe cheie privind disparitia Luizei Melencu.     Vicepresedintele SNPPC Timis, agentul sef Valer Kovacs, a demisionat din functie si a aderat la un alt sindicat al politistilor, SNPR DECUS     Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a inceput curatenia la varful sistemului: i-a demis pe seful Directiei Resurse Umane si pe cel al Directiei Audit din cadrul MAI    Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez

ALEGERI! Cine va fi viitorul lider de sindicat al politistilor din Timis? Doinel Malcoci a renuntat la ideea unui alt mandat, dar spune ca a descoperit candidatul ideal, pe care-l va sustine

Liderul de sindicat al politistilor din cadru Inspectoratului Judetean de Politie Timis, comisarul sef Doinel Malcoci a decis sa-si puna pancartele cu lozinci in cui si sa renunte la ideea unui al patrulea mandat in fruntea organizatiei, desi confratii din tara au incercat sa-l convinga sa mai ramana pe meterezele luptei sindicale.

“Este un lider de sindicat cu atitudine, s-a batut pentru drepturile politistilor din Timis, cred ca ar trebui sa-si depuna candidatura pentru un al patrulea mandat. Nu conteaza faptul ca nu mai face parte din sistem, ca a iesit la pensie, asta inseamna ca o sa aiba mai mult timp pentru exercitarea functiei”, este incurajarea care a venit din partea liderului de sindicat al politistilor din cadrul IPJ Arges, comisarul sef Cecilia Marilena Tatia.

In ciuda acestor incurajari, Doinel Malcoci i-a anuntat oficial pe conducatorii Sindicatului National al Politistilor si al Personalului Contractual (SNPPC), personal pe presedintele Dumitru Coarna, ca va lasa locul unui politist activ, care sa-si sprijine colegii din interiorul sistemului. Mai exact, deja si-a luat ramas bun…

“Nu vreau sa mai risc ca Bucurestiul sa trimita la Timisoara un comando, care sa-l mazileasca pe Malcoci, cum s-a intamplat in 2013. Desigur, acuma exista un respect reciproc intre Bucuresti si filialele din teritoriu, fostul secretar general Toader Paraschiv nu mai sustine anumite interese de grup, pentru ca a cazut in dizgratie, insa vreau sa las pe cineva mai tanar, mai activ, care sa se bata pentru drepturile politistilor”, ne-a declarat Doinel Malcoci.

De altfel, pana la alegerile sindicale de la mijlocul lunii viitoare, a si inceput munca de pregatire cu unul dintre viitorii candidati, care are sanse maxime sa-i urmeze in functie.

“Am avut o adevarata revelatie cand l-au auzit spunand ca, in conditiile unui sistem politienesc aproape bolnav, cu abuzuri la tot pasul, functia de lider de sindicat ramane singura parghie legala de aparare a politistilor cinstiti. Nu mi-a venit sa cred ca un politist cu o functie importanta in cadrul IPJ Timis gandeste intr-o asemenea maniera, tocmai de aceea o sa-l sustin cu toata puterea sa obtina voturile colegilor sindicalisti”, ne-a dezvaluit Malcoci, tinand inca la secret numele posibilului sau succesor in functie. Doinel Malcoci se afla la conducerea SNPPC, Fliala Timis, din anul 2005, ducandu-si la capat doua mandate de 4 ani si unul de 5 ani. (G.I.)

8 Responses to ALEGERI! Cine va fi viitorul lider de sindicat al politistilor din Timis? Doinel Malcoci a renuntat la ideea unui alt mandat, dar spune ca a descoperit candidatul ideal, pe care-l va sustine

 1. fost platitor de cotizatie says:

  Nu mai alegeti P E N S I O N A R ! Pensie + salar de la Sindicat = rezultate o ! Il doare la tenesi de platitorii de cotizatii , care sunt activi ! Obedienti au fost obedienti au ramas !

 2. Aga says:

  Duios doinel agale se retragea . Da duuu-ttee si asa ori cu tine ori fara tine taat aia e noroc cu coloaboratorii care te au scos in lume erai no name pe toate planurile apari tot la spartul targului.

 3. Paraschiv says:

  Pe bune, ba, Malcoci? « Am decis sa-l las pe…>> ? Da’ ce e moșia lu’ ta-tu? E pe CF-ul tău? Zici ca ești proprietar pe sindicat, așa te comporți! Bine ca ai decis TU sa ne lași ca numai bucurii ne-ai făcut…

 4. Malcoci says:

  Cine a zâs că am decis sa las…? Anonimi ati fost si anonimi veti muri, frustrați oribili! Iesiti de sub masă…

 5. Paraschiv (SIF) says:

   « …insa vreau sa las pe cineva mai tanar »… ce inseamna asta, prietene!? Tu lași sau oamenii aleg? Hai sa nu ne mai arogam merite pe care nu le-am avut niciodata sau sa ne luptam cu dușmani imaginari, Doinele. Nu am fost anonim in viața mea și nici nu voi fi, tata. Chiar așa ma cheamă, bossulica. Faptul ca nu îmi dau numele de familie, nu înseamnă ca sunt anonim. Oricum, noi am ieșit de sub masa. Întrebarea e de ce nu ieși și tu de acolo, frumos, fără sa jignești. Caută argumente, mai bine. Auzi, Doinele: de fapt, nu gândi pentru ca exista riscul sa te rănești…

 6. Malcoci says:

  Nu pot jigni ANONIMI VIRTUALI! Tu…Paraschivo, ieși…Habar nu ai de nimic! Sa las pe cineva, nu sa numesc! Sa candideze cine dorește ca la SNPPC nu au fost numiți președinți? De cine si mai cu seamă, de ce îți este frică? De nemernicia de care dai dovadă? Până una-alta, am făcut ceva in viață! Tu?

 7. Paraschiv says:

  Ai făcut pe naiba! Scoate DVD-ul din priza, Doinele, ca vezi numai SF-uri. Ce am apreciat la tine a fost imaginația. Bogata, colega! Te crezi un fel de Revolutionar când de fapt ai fost blat cu toate conducerile IPJ. Un soi de Don Quijote cu dușmani imaginari?
  Ești praf, tata!

 8. BOSS says:

  Ai facut Doinele. Ai lasat sindicatul fara membrii. Cati oameni au parasit corabia SNPPC?? Fara numar iti spun eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *