Fostul deputat Cristian Boureanu, condamnat la 2 ani si doua luni de inchisoare pentru agresarea unui politist de la Brigada Rutiera

Trimis in judecata, in urma cu un an, pentru agresarea unui agent de politie de la Brigada Rutiera Bucuresti, fostul deputat Cristian Boureanu si-a aflat sentinta.


Judecatoria Sectorului 1 a decis condamnarea politicianului agresiv la 2 ani si doua luni de inchisoare pentru infractiunea ultraj, pedepasa suspendata pe un termen de incercare de trei ani. Decizia nu este definitiva.

In plus, acesta va trebui sa-i plateasca agentului lovit cu genunchiul intr-o zona sensibila a corpului, Dorin Iamandi – care s-a constituit parte civila cu suma de 50.000 de euro -, daune morale in valoare de 7.000 de euro, dar si 240.000 de lei daune materiale catre spital.

La ultimul termen din dosarul de la Judecatoria Sectorului 1, in care Cristian Boureanu este judecat pentru ultraj si tulburarea linistii si ordinii publice, procurorul a cerut condamnarea fostului deputat la 2 ani si sase luni de inchisoare cu executare.

De asemenea, pentru iubita lui Boureanu, Laura Dinca, procurorul a cerut o pedeapsa cu amanare, sub supraveghere doi ani, dar si 30 de zile de munca in folosul comunitatii. Aceasta este acuzata de marturie mincinoasa.

Pe 20 iulie, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului1 i-au trimis in judecata pe Cristian Boureanu, acuzat ca a agresat un politist rutier, si pe iubita sa, Laura Dinca, pentru marturie mincinoasa. (V.E.)

 

Leave a Reply