Un alt incendiu in Complexul Studentesc din Timisoara! Dupa un fast-food si o pizzerie, acuma flacarile au distrus un restaurant

Alarma de incendiu, in noaptea de marti spre miercuri, in Complexul Studentesc din Timisoara, unde un restaurant de pe strada Daliei a luat foc si ameninta sa se extinda si la cladirile din jur.


Alertati prin numarul de urgenta 112, pompierii de la ISU Banat s-au deplasat rapid la fata locului, cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, si au reusit sa limiteze proportiile dezastrului.

Totusi, au ars elementele combustibile de la etaj, respectiv mese, scaune si aparatura electrica, iar peretii si tavanul s-au deteriorat pe o suprafata de aproximativ 300 mp. Conform primelor constatari efectuate de pompieri, cauza probabila a izbucnirii focului ar fi de natura electrica.

Reamintim ca acesta este cel de-al treilea incendiu izbucnit in Complexul Studentesc Timisoara in ultimii ani, dupa ce, in 2015, a ars fast-food-ul Roy, iar in 2016 era sa fie mistuita de flacari o pizzerie. (M.I.)

Leave a Reply