Liviu Dragnea, atacat dur dupa ce si-a cerut scuze puscariasilor pentru ca nu a reusit sa-i scoata de dupa gratii! „Cand o sa-i ceri scuze varstnicului de la Timisoara care a ajuns in acest salon de boli infectioase?”

Declaratia halucinanta a liderului PSD Liviu Dragnea, care si-a manifestat solidaritatea cu „miile de romani din puscarii” si si-a cerut scuze pentru ca nu a reusit, inca, sa modifice Codurile Penale pentru a-i scoate din spatele gratiilor, a starnit comentarii dure la nivelul opiniei publice.


Una dintre replicile cele mai taioase apartine medicului cardiolog Vasile Radulescu, de la Spitalul Clinic “Sf. Maria” din Bucuresti, care a postat pe retelele de socializare un text acid – ilustrat cu  fotografia unui pacient internat la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara – pentru a-l intreba pe Dragnea cand are de gand sa ceara scuze si bolnavilor.

„Cand o sa-i ceri scuze varstnicului de la Timisoara care a ajuns in acest salon de boli infectioase (ce ironie, ca pare generator de infectii)? Cand, Liviule?”, este intrebarea retorica adresata liderului PSD. Reproducem o parte din acest text critic, care s-a viralizat, deja, pe Internet.

„Domnu’ Dragnea, am inteles ca v-ati cerut scuze puscariasilor. Adevarul e ca se impuneau aceste scuze, cum sa nu. Eu vreau insa sa va intreb ceva: pacientilor care au fost si sunt tratati in jeg, cu bacterii, cu tratamente improvizate, cu aparate vechi, lor cand aveti de gand sa le cereti scuze?

Un puscarias ajunge la inchisoare pentru ca e pedepsit. Sigur ca merita niste conditii minimale, dar sa nu uitam ca unii omoara oameni, violeaza femei, distrug familii, praduiesc.

Ce atatea scuze? Ce articol sovietic? Adica sustii ca sunt nu stiu cate mii pedepsiti pe nedrept? Cum naiba?”, se intreaba medicul Vasile Radulescu.

„Un pacient ajunge in spital pentru a se face bine. A platit asigurare, buna, rea, cum e ea. Dar voi ati furat banii, pentru ca se fura ca-n codru in Sanatate. E normal sa mai existe astfel de saloane? E normal sa nu fie ventilatoare mecanice in sectiile ATI de copii?

E normal sa colcaie nepotismele peste tot, alimentate cel mai mult chiar de voi? E normal sa sufere oamenii care merg la spital pentru a se trata si merita conditii excelente, dar ajung in saloane mai rele decat celulele? Ei sunt practic pedepsiti pe nedrept. Lor cand ai de gand sa le ceri scuze, Liviule?, a adaugat el.

Reamintim ca Liviu Dragnea a fost condamnat, vineri, la 3 ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. (Vlad Enciu)

 

Leave a Reply