PROTEST! Greva japoneza la Politia Suceava, dupa ce reprezentantii sindicatului au pus mana pe lista cu salariile de excelenta acordate de sefi

Lista salariilor de excelenta acordate de conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Suceava – care cuprinde numele acelorasi politisti abonati, in ultimii ani, la recompense si majorari salariale – a provocat un adevarat cutremur printre sindicalisti.


Selectia facuta de sefii institutiei a fost contestata vehement de reprezentantii SNPR DECUS, care si-au indemnat membrii din categoria personal contractual angajat sa recurga la o forma de protest.

Astfel, pentru a atrage atentia ca nu sunt de acord cu lista celor propusi de sefii IPJ Suceava pentru primirea sporurilor banesti semestriale, sindicalistii au intrat in greva japoneza, evidentiata prin banderole albe prinse pe brat.

Protestul a durat circa o ora, insa este de asteptat ca lista cu deciziile privind majorarile salariale pentru merite deosebite si lucrari de exceptie ale angajatilor IPJ Suceava sa provoace scandal, zilele viitoare, si printre politistii suceveni. (V.E.)

2 thoughts on “PROTEST! Greva japoneza la Politia Suceava, dupa ce reprezentantii sindicatului au pus mana pe lista cu salariile de excelenta acordate de sefi

  1. La Timis , liderul negocia cu conducerea care il cam propunea mereu ca sa nu faca atmosfera;

  2. hahaha…vorbesti de 2NEL, cel care il cara pe mirescu in Thasos ca sa-i dea “salar de excelenta”? mare om, mare caracter….poate ne spune ce “lucrari de excelenta” facea la dispecerat….

Leave a Reply