CULISE! Lupii tineri din PSD Timis, sustinere totala pentru fostul premier Sorin Grindeanu. “Partidul trebuie salvat de cei care-l tin captiv!”, este pretextul campaniei anti-Dragnea

In ciuda faptului ca PSD Timis s-a grabit sa anunte ca ramane alaturi de Liviu Dragnea chiar si dupa a doua condamnare la inchisoare, lupii tineri din partid – sau, formal, din afara partidului – continua sa-l sustina neconditionat pe fostul lider al social democratilor timiseni, Sorin Grindeanu, care pare sa controleze aripa rebela a organizatiei.


Astfel, desi deputatul Matei Suciu, unul dintre cei mai aprigi fani din vestul tarii ai presedintelui Liviu Dragnea, a declarat ca lupta cu “statul subteran” continua, pentru indreptarea abuzurilor facute prin intermediul “institutiilor de forta”, fostul purtator de cuvant al PSD Timis, Viorel Bota, a anuntat ca “asistam la sinuciderea politica a celui mai mare partid din Romania”.

Mai mult, Viorel Bota, actualmente director regional al Directiei Regionale Timis din cadrul Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), institutie condusa la nivel national chiar de Sorin Grindeanu, spune ca partidul trebuie salvat de cei care-l tin captiv.

“Romania, tara in care lideri politici cer iertare puscariasilor. Spre ce ne indreptam?! PSD, e totul in regula? Cand apar astfel de mesaje, e semn clar ca partidul trebuie salvat de cei care il tin captiv. PSD nu e al sefilor, ci al tuturor membrilor”, a atras atentia fostul purtator de cuvant al organizatiei banatene, cu referire si la gafa uriasa de comunicare a PSD Constanta, care a anuntat ca este “mai solidara ca oricand cu presedintele Liviu Dragnea si conducerea legitima a partidului, in incercarea de destabilizare indreptata impotriva unei tari aflate pe drumul sau

Reamintim ca, in actombrie 2017, Viorel Bota s-a retras din Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica (ATOP) Timis – sub pretextul ca a fost numit de Sorin Grindeanu, in perioada in care a condus Consiliul Judetean Timis, si ca actualul presedinte al CJT, Calin Dobra, are tot dreptulul sa-si numeasca omul sau in acest organism -, iar penultimul purtator de cuvant al filialei, Lucian Ursuletu, a demisionat din functie si din partid in iunie 2017.

“Decizia mea este strict legata de ceea ce s-a intamplat in aceasta seara, convins fiind ca nu exista reconciliere intre membrii PSD si Liviu Dragnea. Va place sau nu Sorin Grindeanu, in seara asta a dovedit ca poate si ca se poate si altfel. Fara obedienta, fara cap plecat”, a precizat Ursuletu intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Nu trebuie uitat nici gestul curajos al tanarului Alex Bociu (foto 2), vicepresedinte al TSD Timis si angajat la cabinetul parlamentar al deputatei Bianca Gavrilita, care, in ianuarie 2018, a lansat un atac virulent impotriva unora dintre colegii de partid, pe care i-a acuzat de obedienta fata de Liviu Dragnea.

“PSD a cazut in sfera derizoriului! Cu toate acestea eu nu il vad pe Dragnea vinovat. Ii vad vinovati pe toti colegii adulatori si docili, care cu o obedienta iesita din comun urmeaza toate indicatiile sefului si chiar mai mult: lauda noua isprava a sefului. Imi pare rau sa constat lipsa de demnitate si onoare a conducerii centrale a PSD, dar si a multor colegi din Timis”, a explodat Bociu pe Facebook, cu referire la cei care au apludat nominalizarea Vioricai Dancila in functia de premier.

In conditiile acestui razboi de guerrilla politica dus de tinerii politicieni ramasi fideli lui Sorin Grindeanu, previzionam ca o eventuala abdicare a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD poate aduce schimbari nebanuite si la varful organizatiei social democrate din Timis. (Mara Ion)

3 thoughts on “CULISE! Lupii tineri din PSD Timis, sustinere totala pentru fostul premier Sorin Grindeanu. “Partidul trebuie salvat de cei care-l tin captiv!”, este pretextul campaniei anti-Dragnea

  1. Adulatie? Captivitate? Fără obedienta? De mult nu am mai ras atât de bine! Tineri, dar demagogi. Tineri și manipulatori! Când idolul lor SG l-a scuipat și înjurat pe Dragnea, după care i-a pupat mâna PĂRINTEȘTE, cersind funcția publica in genunchi și cu lacrimi in ochi pe motiv ca nu are venituri sa-și întrețină cei doi copii minori, nu se numește obedienta? A mai auzit cineva “ciocul mare” al lui SG după numirea la ancom? Când te comporți ca un vătaf in filiala PSD și faci totul împotriva președintelui, anunțând pe la mese ca “in doi ani Dobra revine la catedra de sport de la Lugoj », chiar daca nu mai esti om politic, nu se numește captivitate? Cât despre adulație, mai bine ma abțin. Sunt convins ca toți tinerii ăștia au reușit in viața și cu slujbe la stat fără adulație, fără închinari la sfintele moaște și fără sa pupe mâna idolului.

  2. Fraţii Marx: Chico, Harpo, Groucho, trei comici vestiţi ai micilor şi necopţilor bolşevici timişeni. Lipsesc din poză Zeppo şi Gummo, adecă Freddy Simonis şi Adrian Matei.

  3. Haideti mai si voi lupisorii tineri , oamenii premierului , mateo , corman , simona j-t , etc, unde sunteti , ceva asa de sustinere a lui grundy si fredy si altii ca ei adica zero , apropo mai aveti datorii prin targ ?

Leave a Reply