SOCANT! Taximetrist din Lugoj, ucis cu mai multe lovituri de cutit. Politistii au retinut doi adolescenti din Darova, suspectati ca au comis crima (VIDEO)

Politistii din Timis au intrat in alerta maxima, sambata, dupa ce au fost anuntati ca intr-o padure de langa localitatea Sinersig a fost gasit cadavrul unui taximetrist.


Barbatul care a facut macabra descoperire a sunat la 112, iar imediat, la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie, dar si specialisti criminalisti, care au observat ca trupul era in stare de putrefactie si prezenta urme de violenta.

In urma verificarilor, s-a stabilit ca barbatul, in varsta de 77 de ani, era taximetrist de mai multi ani in orasul Lugoj si locuia singur, neavand prea multe rude. Vecinii nu-l mai vazusera de cateva zile si incepusera sa puna intrebari…

Potrivit anchetatorilor, in noaptea de 12 spre 13 iunie, acesta ar fi plecat din Lugoj pentru a prelua o comanda in comuna Darova, unde a fost asteptat de doi adolescenti, de 17 si 15 ani. Dupa ce s-au urcat in masina, tanarul de 17 ani a scos un cutit si l-a injunghiat pe taximetrist din spate de mai multe ori in gat si in zona fetei.

Cei doi adolescenti au dus cadavrul in padurea de langa Sinersig, unde l-au abandonat. S-au urcat din nou in masina si au furat tot ce au gasit – telefonul mobil al taximetristului si aproximativ 200 de lei.

Au plecat cu masina la Timisoara, unde au vandut telefonul mobil, s-au plimbat cu taxiul pana au ramas fara benzina, iar apoi l-au abandonat in zona Parcului Copiilor si s-au intors in comuna Darova.

In noaptea de sambata spre duminica, politistii din judetul Timis au reusit sa-i prinda pe cei doi adolescenti, care au fost dusi pentru audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, fiind cercetati pentru omor calificat. Tanarul de 17 ani este cercetat si intr-un alt dosar penal pentru loviri si alte violente. (V.E.)

One thought on “SOCANT! Taximetrist din Lugoj, ucis cu mai multe lovituri de cutit. Politistii au retinut doi adolescenti din Darova, suspectati ca au comis crima (VIDEO)

  1. Sper ca acest caz sa nu fie nstrumentat de numita Pop Monica, procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj, specializata in a da solutzii de NUP. Solutziile ei uimitoare au ajuns deja shi in atentzia presei, fiind obligata in urma dezvaluirilor sa redeschida un dosar. Un dosar in care principiul de baza era ai putere financiara, ai parte.

Leave a Reply