Rebeliune in PSD Timis! Deputatul Adi Pau sare in apararea primarului din Jebel, care i-a cerut presedintelui Liviu Dragnea sa demisioneze din functiile de partid si sa plece

Revolta latenta din PSD Timis, prin care se protesteaza fata de decizia presedintelui Liviu Dragnea de a ramane in fruntea partidului si a Camerei Deputatilor chiar si dupa condamnarea clara la 3 ani si jumatate de inchisoare, pare sa devina tot mai explicita.


Dupa ce, in cursul diminetii de luni, unul dintre cei mai reprezentativi primari social democrati din Timis – Sabin Bociu, din localitatea Jebel – a scris pe Facebook ca Liviu Dragnea trebuie sa plece din toate functiile, cateva ore mai tarziu, deputatul Adi Pau i-a luat apararea in fata valului ipocrit de critici si a anuntat ca PSD este un partid viu, in care democratia inca are loc.

“De ce-l acuzam pe Sabin Bociu??? Il cunosc pe Sabin Bociu de multa vreme, iar datorita acestui lucru imi permit sa nu pun la indoiala calitatile pe care le are. Cu atat mai mult principiile sale si faptul ca mereu spune ce gandeste. Sabin Bociu este unul dintre cei mai vechi si performanti primari pe care PSD Timis ii are. Faptul ca afirma raspicat, asa cum ne-a obisnuit, ceea ce crede, nu este o supriza si nici un lucru rau. Este dovada clara ca suntem membrii unui partid viu, in care democratia inca are loc. Atacurile unor colegi la adresa unui primar care este un stalp al acestui partid nu fac bine, ele dovedesc slabiciuni de care trebuie sa ne debarasam”, a punctat deputatul Adrian Pau, pe Facebook.

De fapt, mesajul primarului Sabin Bociu vine la aproape sale luni dupa ce fiul sau, Alex Bociu, vicepresedinte al TSD Timis, si-a criticat colegii din partid, spunand ca sunt adulatori, docili si obedienti fata de Liviu Dragnea si ca le lipseste onoarea si demnitatea.

De aceasta data, politicianul tata a decis sa-si asume riscul unei excluderi si iasa si el, public, in ringul vocilor critice din interiorul partidului.

“Cred in valorile stangii, dar nu ma alatur grupului de sinucigasi politici si dezavuez deciziile CExN! Traiesc cu speranta ca sunt multi colegi ce gandesc la fel ca mine si ca PSD va realiza ca Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii, iar PSD, in plenitudinea sa, sa se apropie din nou de idealurile romanilor”, a postat Bociu. (G.I.)

Leave a Reply