Un PSD-ist exclus din partid la ordinul lui Dragnea cere azil politic in Israel. Motivul renuntarii la Romania – “frica de statul paralel”

Fostul jurnalist George Harabagiu, propagandistul care a stat in spatele campaniei de fake news cu Simona Halep, exlus din PSD la ordinul lui Liviu Dragnea, a anuntat ca a cerut azil politic in Israel. Motivul renuntarii la cetatenia romana este unul absolut incredibil: teama de statul paralel.


“Mi-e frica de Romania lui Iohannis. Mi-e frica de un Presedinte care a folosit Statul Paralel ca sa scape de dosarele penale care il vizau. Mi-e frica de reprezentanti ai justitiei romanesti care l-au condamnat pe Dragnea, luand in deradere deciziile CCR!

Mi-e greata de disperarea si abnegatia scelerata a lui Gusa, Ponta, Rares Bogdan, care m-au „executat” timp de 3 zile, fara a-mi cere un punct de vedere.

Mi-e frica de o tara in care deciziile CCR sunt luate „la misto” de seful statului. Ei bine, eu am terminat de citit legislatia internationala (in ceea ce priveste azilul politic). Am fost crescut intr-o familie in care se contopeau principiile mistice a doua religii: cea mozaica cu cea ortodoxa!

Respect atmosfera Pastelui Crestin, dar si simbolismul Hannuka. Sunt si voi ramane un crestin practicant. Dar de frica statului paralel (si a celor infiltrati de acesta la cel mai inalt nivel al statului roman), am solicitat Ambasadei Israelului in Romania azil politic!

Sunt dispus sa renunt la cetatenia romana, pentru ca in aceasta tara securitatea face legile. Si spune toate acestea desi nu imi este deloc usor sa recunosc: prefer sa imi fie frica, decat sa imi fie rusine”, a scris George Harabagiu pe Facebook. (V.E.)

Leave a Reply