Groaznic accident de munca in Timis! Un angajat al firmei de colectare a deseurilor din Sacalaz, decapitat de un utilaj de presat carton

Un barbat in varsta de 62 de ani, angajat al unei firme de colectare a deseurilor din localitatea Sacalaz, periurbana Timisoarei, a murit decapitat, miercuri dimineata, dupa ce a fost prins sub un utilaj care presa carton. Inspectoratul Teritorial de Munca Timis a deschis o ancheta.


Seful Inspectoratului Teritorial de Munca Timis, Pavel Kasai, a declarat ca un barbat in varsta de 62 de ani, angajat cu forme legale la societate, aflat intr-o incapere in care se presa carton, a fost prins sub un utilaj si decapitat.

“Este un lucrator decapitat. A intrat intr-o incapere in care practic se presa carton, l-a prins un cilidru, l-a tras inauntru si a fost decapitat. Inspectorii de munca sunt acolo, a fost deschisa o ancheta”, a afirmat Pavel Kasai.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Timis au fost solicitati sa intervina pentru a scoate cadavrul barbatului din presa in care a fost prins.

„Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Banat al judetului Timis a fost solicitat in localitatea Sacalaz, DN 59A, KM 7, pentru degajarea unei persoane incarcerate intr-o presa de carton, aceasta fiind decedata la sosirea echipei de interventie. La locul interventiei s-a deplasat Detasamentul 2 de Pompieri Timisoara cu o autospeciala SMURD tip C, o descarcerare grea, 4 subofiteri, de asemenea si un echipaj de politie”, a aratat ISU Banat.

In acest caz, pe langa ancheta deschisa de ITM Timis, Inspectoratul Judetean de Politie Timis a intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa, in care se fac cercetari. (V.E.)

 

Leave a Reply