Masuri extreme dispuse de procurorii timisoreni in dosarul interlopului Bogdan Tirca! Denuntatorii, paziti de Politie 24 de ore din 24

Pericolul social reprezentat de Bogdan Tirca, interlopul care a amenintat doi soti din Timisoara ca-i va “taia pe la jumate” daca nu-i platesc o taxa de protectie de 5.000 de euro, a fost confirmat inca o data de instantele de judecata.


La propunerea procurorilor de caz, Judecatoria Timisoara a prelungit madatul de arestare al agresorului cu inca 30 de zile, insa gravitatea infractiunilor ce se puneau la cale, de care anchetatorii au aflat in timpul monitorizarii tehnice, i-a determinat sa dispuna doua masuri extrem de importante.

Conform Ordonantei din 20 iunie 2018, din dosarul 4349/P/2018, procurorul Morosan Andrada-Sabina a dispus ca politistii Sectiei 5 Timisoara sa desfasoare activitati necesare pentru identificarea complicilor, respectiv persoanele contactate de catre Bogdan Tirca “in vederea exercitarii de acte de violenta impotriva persoanelor vatamate Barbut Felicia si Barbut Vasile”. Este vorba despre doi interlopi, unul din Vaslui, celalalt din Craiova.

De asemenea, tot conducerea Sectia 5 Politie va trebui sa repartizeze politisti care sa asigure paza locuintei familiei Barbut, din zona Caii Lipovei, 24 de ore din 24. Practic, orice persoana va dori sa intre in imobilul in care locuiesc victimele, va fi legitimata si chestionata asupra destinatiei si motivului vizitei.

Reamintim ca, din cauza clasarii primului dosar in care Bogdan Tirca a fost cercetat pentru agresarea violenta a celor doua persoane, procurorul Loredana Macrea, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, este urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu. (G.I.)

Leave a Reply