Piata volanta in sudul Timisoarei! Ionut Nasleu, noul sef al administratiei Pietelor, cauta un amplasament pentru comertul cu produse care vin direct din gradinile micilor producatori

Investit in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al SC “Piete” SA Timisoara, in sedinta Consiliului Local din urma cu cateva zile, Ionut Nasleu si-a luat rolul in serios si a inceput sa bata la pas pietele orasului, pentru a evalua conditiile in care-si desfasoara activitatea comerciantii si, implicit, pentru a sta de vorba cu cumparatorii.


In ciuda controverselor starnite de avansarea sa in aceasta functie publica, mai cu seama in tabara PSD, consilierul personal al primarului Nicolae Robu a dat de inteles ca doreste sa rentabilizeze pietele agroalimentare ale orasului, ba chiar a dezvaluit ca intentioneaza sa propuna infiintarea unei noi piete volante, care sa deserveasca partea de sud a Timisoarei.

“Am demarat, deja, procesul de identificare a unui teren din domeniul public al orasului, care sa se preteze la amenajarea unei alte piete volante, in conditiile in care exista o cerere importanta de produse care sa vina direct din gradinile micilor producatori din Timis. Sunt in asteptare peste 200 de cereri de autorizare din partea celor ce doresc sa-si vanda produsele in piete volante, astfel ca ne-am gandit sa cautam un teren in zona Calea Sagului – Dambovita – Freidorf care sa se preteze la o asemenea investitie citadina”, ne-a declarat Ionut Nasleu.

Pana atunci, isi continua inspectiile in pietele agroalimentare ale orasului, iar concluziile nu sunt dintre cele mai fericite pentru administratori.

“Am stat de vorba cu comerciantii, am adunat problemele cu care se confrunta. Sunt nemultumit de starea pietelor, ca nu se fac investitii, ca nu sunt ajutati producatorii autohtoni, ca sunt lasati la discretia speculantilor. Exista un management defectuos, o autosuficienta din partea unor administratori de piete, motiv pentru care, daca nu se pun la punct, unii ar putea sa plece”, a atras atentia noul presedinte al SC “Piete” SA Timisoara. (Mara Ion)

2 thoughts on “Piata volanta in sudul Timisoarei! Ionut Nasleu, noul sef al administratiei Pietelor, cauta un amplasament pentru comertul cu produse care vin direct din gradinile micilor producatori

Leave a Reply