SOCANT! Fiica fostului mare fotbalist Iosif Rotariu, retinuta pentru 24 de ore. Tanara este acuzata ca a agresat un copilas in varsta de 2 ani

Fiica fostului mare fotbalist Iosif Rotariu a fost retinuta pentru 24 de ore, in urma unui incident nefericit legat de agresarea unui copilas in varsat de 2 ani, care era ingrijita la cresa din Timisoara unde tanara isi desfasoara activitatea.


Romina Rotariu (foto), in varsta de 33 de ani, este cercetata penal pentru purtare abuziva si lovire si alte violente, iar procurorii au dispus plasarea inculpatei sub control judiciar.

”O ingrijitoare de 33 de ani de la o cresa din Timisoara ar fi agresat un copil de doi ani. A fost retinuta pentru 24 de ore, iar acum este cercetata sub control judiciar pentru purtare abuziva si lovire si alte violente”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Aurora Voicila. Din cauza duritatii tratamentului, baietelul ar fi suferit o fractura la unul dintre picioruse.

Fostul international Iosif Rotariu s-a declarat socat de cele intamplate, insa a incercat sa explice ca exista circumstante atenuante, dat fiind faptul ca fiica sa este bolnava de diabet si a suferit o hipoglicemie in momentul in care a agresat copilul.

”S-a intamplat in urma cu doua zile. Fetita se afla la spital, are o atela pusa la femur. Fata mea este bolnava de diabet, avea hipoglicemie. Avea glicemia 50, a luat zahar si a facut 500 glicemia. Practic era inconstienta. S-a facut reclamatie, ca la orice caz de genul acesta. Ne pare rau ca s-a intamplat asa ceva”, a declarat Rotariu.

Sefa Inspectoratului Scolar Judetean Timis, Aura Danielescu, a declarat, joi, pentru News.ro, ca institutia in care a avut loc incidentul este un club privat, neacreditat. „Din punctul nostru de vedere, institutia nu exista in reteaua noastra scolara, este un club privat, neacreditat”, a spus Danielescu.

Fostul fotbalist Iosif Rotariu a explicat ca este vorba despre cresa pe care o detine familia sa, iar fiica sa, Romina Rotariu, este ingrijitoare acolo. (V.E.)

 

 

Leave a Reply