Agresorii sotiei si fiului jurnalistului Rares Bogdan au fost prinsi! Cei doi sunt din Tunari si spun ca au vrut doar sa fure bunuri din masina

Cei doi barbati care ar fi savarsit tentativa de furt asupra sotiei si fiului jurnalistului Rares Bogdan au fost retinuti, vineri, pentru 24 de ore.


Potrivit IPJ Ilfov, acestia urmeaza sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea. Cei doi au fost adusi la audieri in cursul diminetii.

In aceasta dimineata, politistii ilfoveni au identificat si au adus la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov pentru audieri doi barbati, de 27 de ani, respectiv 26 de ani, ambii din comuna Tunari, judetul Ilfov.

Barbatul de 26 de ani este banuit ca in dupa-amiaza zilei de 27 iunie ar fi patruns intr-un autoturism stationat pe o strada din cartierul Pipera, din orasul Voluntari, in care se afla o femeie de 36 de ani alaturi de fiul ei de 7 ani si ar fi incercat sa sustraga diverse bunuri. Cel in cauza a parasit locul intr-un autoturism de culoare inchisa, condus de barbatul de 27 de ani, adus in aceasta dimineata la sediul Politiei”, se arata intr-un comunicat al IPJ Ilfov. (V.E.)

 

Leave a Reply