VIDEO! Fratele bulibasei din Lugoj si fiul sau, arestati in Italia. Ghita Garoafa a cerut taxa de protectie 160.000 de euro unei familii de tigani

Protejati de oamenii legii din Lugoj, in virtutea unei profitabile discriminari pozitive, fratele bulibasei din Lugoj, Ioan Titus Caldaras, zis si Ghita Garoafa, si fiul sau, Ioan Popescu, zis Turculit, au fost arestati in Italia, dupa o reglare de conturi in plina strada.


Razboiul ar fi pornit, dupa ce bastanii din Lugoj ar fi solicitat o taxa de protectie de aproximativ 160.000 de euro de la membrii unei alte familii de tigani.

Cei doi membri ai clanului Caldaras au fost retinuti in fata unui centru comercial din Bassano, dupa ce si-au urmarit rivalii cu masinile, i-au blocat in trafic si i-au atacat cu arme albe.

In timpul audierilor, cei doi au pus placa folosita si acasa, in Lugoj, ca au decis sa-si infrunte adversarii, sa le dea o lectie sub privirile a zeci de italieni stupefiati, dupa ce la randul lor ar fi fost atacati.

Carabinierii italieni au dezvaluit ca intreaga reglare de conturi ar fi fost pusa foarte bine la punct, in conditiile in care, imediat dupa atac, Ghita si fiul sau si-au schimbat imbracamintea pentru a nu fi recunoscuti. Ancheta este in plina desfasurare la Vicenza.

Ioan Popescu si Caldaras Ioan Titus s-au aflat in ultimii ani in centrul atentiei la Lugoj, dupa ce au provocat o serie de acuzatii si scandaluri. Intr-un acces sinceritate, Turculit s-a filmat cand a recunoscut ca a dat mita oamenilor legii, acuzandu-l pana si pe prim-procurorul Cristian Tatar. (V.E.)

Leave a Reply