VIDEO SOC! Jurnalist atacat de membrii unei grupari interlope. Corespondentul Antena 3 in Valea Jiului acuza Politia Petrosani ca nu a intervenit in apararea sa

Un grup de interlopi din Petrosani s-au napustit, joi seara, asupra jurnalistului Robert Wagner, corespondetul Antena 3 in Valea Jiului, pe care l-au atacat cu bolovani si alte obiecte contondente “zburatoare”.


Politia a ajuns la fata locului dupa aproape jumatate de ora, rastimp in care jurnalistul a fost nevoit sa scape singur din fata agresorilor, cercetati in mai multe dosare penale, chiar si de procurorii DIICOT.   

Aflat de mai mult timp in disputa cu conducerea Politiei Municipiului Petrosani, Robert Wagner spune ca oamenii legii au fost depasiti de situatie si nici macar nu au mimat preocuparea pentru soarta sa.

Incidentul a avut loc in cartierul Colonie, din Petrosani, aproape de locuinta jurnalistului.

Interopii au asteptat ca ca acesta sa iasa din casa, pentru ca apoi sa-l atace cu pietre si tot ce le-a cazut in maini. De altfel, seria amenintarilor si lovirilor a continuat chiar si in fata Politiei Petrosani, de fata cu agentii, in momentul in care reprezentantul presei a ajuns acolo pentru a depune plangere.

“Am fost atacat de interlopi, au aruncat dupa mine cu bolovani si diverse obiecte. Este foarte grav ce se intampla, in conditiile in care exista o multime de plangeri penale si dosare pe numele acestora. Tisaru Pavel, Bobi Munteanu si altii care se aflau cu ei in masina B 999 HYL, m-au amenintat ca ma omoara. Politistii au ajuns dupa circa 20-25 de minute deoarece este doar o patrula si mi-au spus ca au fost la o interventie”, a relatat jurnalistul pe contul sau de Facebook. Din cauza pasivitatii oamenilor legii din Petrosani, Robesrt Wagner spune ca va face o sesizare la IGPR. In prezent, victima se afla la Spitalul de Urgenta din Petrosani, la recomandarea medicului de pe ambulanta. (G.I.)

 

2 thoughts on “VIDEO SOC! Jurnalist atacat de membrii unei grupari interlope. Corespondentul Antena 3 in Valea Jiului acuza Politia Petrosani ca nu a intervenit in apararea sa

  1. Cine seamana vant, culege furtuna! Prea si-au batut joc antenele de o tara intreaga

  2. De la Antena 3 ai spus? (nu ne pasa) Uite cum incep pupincuristii de la Antena sa si’o ia fiecare asa pe rand impreuna cu partidul lor infractor psd. Bravooo! La cat mai multe cazuri dastea.

Leave a Reply