PUCI! Senatoarea de Timis Alina Gorghiu si primarul Aradului, pe lista liberalilor care vor sa-l demita pe Ludovic Orban de la sefia PNL

Directia in care se indreapta PNL, sub conducerea discretionara a presedintelui Ludovic Orban, a fost aspru criticata, luni, in sedinta Biroului Politic National.


Liderul grupului PNL din Senat, Iulian Dumitrescu, i-a reprosat lui Ludovic Orban ca partidul nu comanda un sondaj de opinie pentru a vedea cum sta PNL in optiunile electoratului, in timp ce primarul Aradului, Gheorghe Falca, a criticat, de asemenea, deciziile solitare luate de Orban in ultima vreme, dupa care i-a spus ca este profesor in comunicare.

In replica, Orban i-a transmis ca de un an de zile nu il vede nimeni, cu toate ca spune ca este profesor in comunicare. Presedintele PNL i-a acuzat pe criticii sai ca nu stiu decat sa se planga si ca submineaza partidul din interior, in loc sa faca opozitie la PSD.

In aceste conditii, un grup de initiativa format din 16 liberali, printre care se afla liderul PNL Bucuresti, Cristian Busoi, si presedintii filialelor de sector, au intocmit o lista prin care sustin demiterea lui Ludovic Orban de la sefia partidului.

Surse de la varful partidului au dezvaluit ca printre liberalii nemultumiti de Ludovic Orban, care au participat la sedinta cu scantei, de luni, a Biroului Politic National al PNL de la Parlament, se afla Anca Boagiu, presedinte PNL Sector 2, senatoarea Alina Gorghiu (fost presedinte al PNL – n.r.), liderul senatorilor liberali, Iulian Dumitrescu, primarul Aradului, Gheorghe Falca, senatorul de Caras-Severin, Marcel Vela, fostul deputat PNL, Hubert Thuma si deputatul PNL, Tinel Gheorghe. (Mara Ion)

 

Leave a Reply