Previziune sumbra pentru Liviu Dragnea facuta de un fost director din Ministerul Justitiei! “Dupa condamnarea definitiva va fi cel mai nervos… La Rahova sau la Jilava se va lamenta mult…”

Condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul ilegalitatilor de la ANRP, Ingrid Mocanu, fost vicepresedinte al acestei institutii de jaf national si fost director in Ministerul Justitiei, simte miros de zeghe in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care este judecat Liviu Dragnea.


Intr-o postare exploziva pe Facebook, Mocanu a comentat declaratia lui Dragnea, potrivit careia Raluca Turcan i-ar fi spus presedintelui ca poate sa aranjeze condamnarea liderului PSD in dosarul angajarilor fictive.

„Si sa nu uit: Dragnea a bagat de-alea de cohones… Foarte tare! Deci stie… dar nu prea vrea. Doar ca pe el il cam tin vreo 3-4 zile astea. Ele revin dupa fiecare noua “paradeala”. Dupa condamnarea definitiva va fi cel mai nervos… La Rahova sau la Jilava se va lamenta mult… Mai ales ca pe acolo si “coruptii” aia sunt fix ca el: probe ioc, paradeala cat cuprinde”, scrie Mocanu, pe Facebook, lasand sa se intrevada un subtil lobby facut in favoarea candidatului inchipuit la prezidentialele de anul viitor, Liviu Plesoianu.

In aceeasi postare, Ingrid Mocanu nu se poate abtine si ataca dur decizia Procurorului General Augustin Lazar de a o delega pe Laura Codruţa Kovesi

la Serviciul de indrumare si control din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu atributii de coordonare a implementarii Strategiei Nationale Anticoruptie pentru perioada 2016-2020 la nivelul unitatilor de parchet.

„S-a delegat in familie la PICCJ Slujirea. Dar judecatorii? De ce nu pot si ei sa fie delegati la ICCJ de la Tribunal? Pentru ca nu sunt atat de smecheri. Procurorii si-au batut joc atat de tare de judecatori cu legile astea prin care s-au facut bastani, de cred ca nici pe politicieni nu i-au luat atat de tare de prosti”, mai scrie Mocanu, pe Facebook. (Mara Ion)

Leave a Reply