Consiliul Executiv National al PMP, la Targu Mures! Cornel Samartinean a prezentat raportul politic al filialelor PMP din vestul tarii

Presedintele PMP Timis, deputatul Cornel Samartinean a participat, astazi, la Targu Mures, la sedinta Consiliului Executiv National al PMP, in cadrul careia s-a discutat strategia politica a partidului, in contextul situatiei politice actuale, dar si a viitoarelor alegeri.


Sedinta Consiliului Executiv National a avut pe ordinea de zi situatia desfasurarii colegiilor judetene, evaluarea campaniei nationale privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, iar Cornel Samartinean, in calitate de vicepresedinte coordonator al Regiunii de Vest, a prezentat raportul politic al organizatiilor PMP din judetele Timis, Arad, Hunedoara si Caras-Severin.

Consiliul a reamintit faptul ca PMP nu a sustinut proiectul privind pensiile speciale pentru alesii locali, deoarece aceste pensiile speciale sunt considerate „un furt”, in conditiile in care nu sunt calculate dupa principiul contributivitatii.

Parlamentarii PMP, alaturi de parlamentari ai USR si neafiliati, au depus, miercuri, o sesizare la Curtea Constitutionala cu privire la proiectul de lege privind elaborarea Codului administrativ.

In viziunea politica a PMP, alianta PSD-ALDE doreste sa puna bazele unei autonomii a Tinutului Secuiesc, prin articolul privind folosirea limbii materne.

Unirea Republicii Moldova cu Romania – Proiect de tara, ramane cel mai important proiect al Partidului Miscarea Populara, in anul centenarului.

In cadrul Consiliului s-a mentionat faptul ca obiectivul PMP este de a inlatura PSD de la guvernare si participarea PMP la Guvernul de centru dreapta, care va guverna Romania dupa 2020.

Sedinta a fost prezidata de presedintele PMP, Eugen Tomac, iar la intalnire au mai participat presedintele executiv al partidului, Marius Pascan, secretarul general, Dorel Onaca, secretarul general adjunct, Ioana Constatin, alaturi de presedintii Organizatiilor Judetene din Regiunea de Vest. (E.T.)

One thought on “Consiliul Executiv National al PMP, la Targu Mures! Cornel Samartinean a prezentat raportul politic al filialelor PMP din vestul tarii

  1. Faceti ceva sa nu fie prea tarziu. Astea ne termina ca neam si tara. Psd dezastru.

Leave a Reply