PE SURSE! Comisarul sef Alin Petecel, vizat de avansarea in structurile de conducere ale Politiei Romane. VEZI cine ar putea prelua functia de inspector sef interimar al IPJ Timis

Abia confirmat oficial pe functia de inspector sef al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, dupa ce a castigat concursul organizat, in urma cu cateva zile, de IGPR, comisarul sef Alin Petecel este vizat de o functie importanta la varful Politiei Romane.


Surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul ne-au dezvaluit ca discutiile despre detasarea politistului din Timis in structurile de conducere ale Politiei Romane sunt in stadiu avansat, urmand ca zilele viitoare sa se ia o decizie in acest sens.

In varianta, destul de probabila, ca Alin Petecel sa plece la Bucuresti, este de asteptat ca functia de inspector sef la IPJ Timis sa fie preluata, cu titlu interimar, de comisarul sef Daniel Draguta, seful Politiei Municipiului Timisoara.

Mica rocada manageriala va fi completata, spun aceleasi surse, de instalarea provizorie la conducerea PMT a subcomisarului Ionel Iacobescu, fost sef al Politiei Orasului Deta, un apropiat al generalului (r) Ion Mirescu.

Persoana care face un lobby discret pentru avansarea comisarului sef Alin Petecel in staff-ul IGPR ar fi nimeni altul decat socrul politistului, col. (r) Ioan Roibu, fostul inspector sef adjunct al Politiei Timis, a carui cariera s-a incrucisat, la un moment dat, la Oradea, cu noul sef al Politiei Romane, chestorul Ioan Buda. (G.I.)

2 thoughts on “PE SURSE! Comisarul sef Alin Petecel, vizat de avansarea in structurile de conducere ale Politiei Romane. VEZI cine ar putea prelua functia de inspector sef interimar al IPJ Timis

  1. Fereasca bunul Dumnezeu. Asta ar mai trebui. Iacobescu sef la municipiu. Ii e caciula prea mare si unde e acum. Asta ar fi ultima ultima. Sper ca e o gluma!!!! Iacobescu manhatan nu e bun din agent de patrulare pe străzi dar de sef. O inteleg si pe asta cu pilele dar toate au o limita. Jur!

  2. Era bine dacă ar fi susținuți de către chestori din politie! Dar ăștia toți sunt susținuți doar de bișnițarii și marii evazioniști din P-ta 700, Cârtan, Mehala sau Degros!
    Mwi3 P$D

Leave a Reply