INCOMPATIBIL! Fostul director al Societatii de Transport Public Timisoara recruta soferi pentru firma fratelui sau

Suparat ca a fost mazilit de la conducerea Societatii de Transport Public Timisoara, Sorin Supuran ameninta cu dezvaluiri explozive despre jaful facut, ani de zile, de catre unii dintre cei care au votat revocarea sa din functie.


In conditiile in care fostul director al societatii, Ioan Goia, a lipsit de la sedinta extraordinara in care s-a decis inlaturarea fostului director general al ARR din fruntea transportului public din Timisoara, este clar ca amenintarile ii vizeaza pe alti membri ai Consiliului de Administratie, printre care Culita Chis, Cosmin Buboi sau Avram Stanusoiu.

„Modul lipsit de onestitate si de orice notiune de fair play in care au actionat vineri in absenta mea reprezentantii autoritatii tutelare in Consiliul de Administratie ma obliga sa aduc lamuriri referitoare la decizia de revocare a mea din functia de Director General al STPT.

Tin sa clarific unele aspecte, din respect pentru toti colegii mei din STPT (RATT) care au crezut ca impreuna vom aduce o schimbare in transportul public timisorean. Voi face acest lucru intr-o conferinta de presa pe care o voi organiza in data de 10.08, la sediul Maracana SRL, str. Marginii nr. 1 (soseaua de centura a Timisoarei) unde voi face public si raportul de audit pe care l-am realizat de la preluarea mandatului si pana astazi.

Voi face cunoscute cauzele pentru care NU ati primit salariile si voi vorbi de jaful facut de ani de zile chiar de unii care au votat vineri revocarea mea, despre cum intelege dl primar Robu sa isi respecte angajamentele. Despre cine sunt si pe cine reprezinta dl. Chis Culita (presedinte C.A STPT, sponsorizari, Armonia, investitii), Buboi (foarte mare competenta, examenul de bac la 37 ani), Avram Stanusoiu (jignea doamnele auditoare de la Curtea de Conturi ca nu au facut bine raportul, deplasari externe la Berlin, Geneva pe banii STPT), Bitea (singura calitate slugarnicia si ca a inceput sa ii placa la Bogsig), Mateut si Iapa C., membrii in C.A al STPT. Va multumesc pentru sustinerea pe care mi-ati aratat-o!”, a scris Supuran pe Facebook.

Si pentru ca tot a venit vorba despre Maracana SRL, firma la sediul careia vor fi facute dezvaluirile explozive despre jaful din transportul public local, trebuie sa remarcam discretia cu care membrii CA al STPT au tratat incompatibilitatea lui Sorin Supuran cu functia publica pe care a detinut-o aproape doua luni.

Sau, poate, mai abili decat i-a suspectat Sorin Supuran, acestia au asteptat momentul potrivit pentru a-l mazili in mod irevocabil. Iar acest moment a venit mai repede decat se asteptau, chiar in data de 26 iulie, cu o zi inainte demiterii din functie, cand Sorin Supuran si-a dezvaluit vulnerabilitatea institutionala.

Astfel, intr-un anunt postat pe Facebook, acesta nu face altceva decat sa recruteze soferi cu experienta pentru firma de transport a fratelui sau. Asadar, directorul unei societati apartinand Primariei Timisoara, in care peste 70% din personal este format din conducatori auto, isi transforma biroul intr-o agentie de resurse umane, oferind jobuiri pentru o firma de transport.

Comentariile sunt de prisos si, este de asteptat ca Sorin Supuran sa se resemneze si sa considere demiterea ca pe un favor, intrucat pierderea unei functii publice si a chiar a unui salariu lunar de 20.000 de lei este mai de preferat decat inculparii intr-un posibil dosar penal… (Vlad Enciu)

5 thoughts on “INCOMPATIBIL! Fostul director al Societatii de Transport Public Timisoara recruta soferi pentru firma fratelui sau

  1. Acest infractor de Supuran mai “guita” prin toata media ca a fost demis. El trebuie sa isi faca un autodenunt la DNA pentru infractiunile comise la Ministerul Transporturilor cat si la ARR Timis unde SPAGA era cuvantul de ordine. Nici in zona politica SPAGA si COMISIONUL nu ii erau necunoscute si inca din 2012 (VREMEA BUNA A USL) era omul care strangea spaga de la directorii de deconcentrate pentru partid. Cativa au si dat cu pixul la institutiile statului iar infractorul de Supuran stie de unde trebuie sa se teama.
    Dute Sorine acasa si nu mai rascoli rahatul ca va putiiiiii rau de tot. Chiar crezi ca poti sa minti cu nerusinare si sa nu platesti niciodata. OCHII sunt pe tine.

  2. El si cu amicul lui Puie Valentin (ex ISCTR) ar fi visat să pună putin mâna pe activele RATT. Mars la tenis, mai escrocilor si mulțumiri la cel de sus ca nu înfundat pușcăria…încă

  3. Consilierul Puie Valentin aduna spagile pt Supuran si cand era la Arr la Bucuresti si la Isctr
    Timis.Consiliera si amanta de la Arr fosta directoare Daniela Dobrila este la puscarie din cauza spagilor luate pt Supuran si a luat faptele pe ea .La puscarie trebuia sa ajunga su consilierul Silaghi Daniel dar acesta s-a retras si a plecat in Germania .Tot la puscarie trebuia sa ajunga si Puie Valentin dupa scandalul cu spaga lunara de 2000 de euro luata de la General Beton pe perioada cat a fost sef .
    Spagi luate prin intrerpusi .

  4. Directorul Arr Supuran Sorin scoate postul la concurs la Arr Timis.Supuran Sorin se inscrie la concurs si ia si examenul.Se schimba politicul parasseste postul de director general si se intoarce la Arr Timis. Se suspenda din funcție si merge director la asa zisul Ratt .Supuran Sorin e doar un prefăcut si un parsiv ce te calca in picioare pt bani si pt funcție. Ai coloana vertebrala si lasane dati demisia de la Arr unde ai venit politic si trebuie sa pleci tot politic.
    Nu mai fa pe corectul i

  5. Bine ca l au dat afara . Un gunoi ordinar, nemernic si libidinos. El a crezut că este mai bun ca Robu. Cine la pus acolo? O fi dat concurs ? Mai lasi pe du-te acasă ca oricum toată viața numai la stat ai lucrat.

Leave a Reply