Muscats du Monde! Doua vinuri produse in Timis, medaliate cu argint in Franta. Expertii internationali au gustat 212 vinuri din toata lumea

Vinurile fabricate in Timis au fost remarcate, din nou, la o competitie internationala de anvergura. De aceasta data este vorba despre Muscats du Monde, un veritabil campionat mondial al vinurilor din soiul muscat, care a avut loc, in perioada 4-5 iulie, in regiunea Languedoc-Roussillon, din orasul Frontignan-la-Peyrade, Franta.


Pe parcursul celor doua zile, expertii internationali au gustat 212 de vinuri Muscat din toata lumea, din Australia pana in Africa de Sud si Brazilia pana in Cipru. Printre cele 70 de vinuri medaliate (24 cu aur si 46 cu argint) se afla si doua vinuri produse in Timis, care au obtinut medalii de argint.

Este vorba despre vinul Muscat Ottonel Phi 2017, produs de Crama Sera, la Buzias, apartinand omului de afaceri Eugen Seracin, si tot un Muscat Ottonel 2017, produs de Cramele Recas. La cele doua medalii obtinute de producatorii din Timis, se adauga alta distinctie de argint primita de Prestige Tamaioasa, produs de Cramele Segarcea. (M.I.)

Leave a Reply