ALEGERI! Cine s-a inscris in cursa pentru sefia sindicatului politistilor din Timis. “A trasformat SNPPC intr-un sindicat galben, in vremea inspectorului sef Nicolae Boia”, spune fostul lider despre unul dintre candidati

Cei peste 900 de membri din Timis ai Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC) sunt asteptati, peste doua zile, personal sau prin mandatari, sa participe la sedinta de alegeri pentru functiile de conducere ale organizatiei.

Cu aceasta ocazie, fostul lider de sindicat, Doinel Malcoci, isi va prezenta bilantul financiar al ultimului mandat si va fi descarcat de gestiune, in timp ce alti candidati se pregatesc sa preia fraiele celei mai importante organizatii care apara drepturile si interesele profesionale ale politistilor din Timis.

Surse din cadrul IPJ Timis ne-au dezvaluit ca pentru functia de presedinte al SNPPC Timis exista o singura candidatura, cea a comisarului sef Traian Tatar (foto 2), fostul sef al Biroului Control Intern, al Politiei Lugoj si, actualmente, seful Serviciului Cabinet, in timp ce functia de vicepresedinte este vizata, din nou, de comisarul Constantin Todeci (foto 3), fostul coordonator al Politiei de Proximitate Timisoara.

In timp ce Traian Tatar beneficiaza de sustinerea totala a lui Doinel Malcoci, comisarul Constantin Todeci a iesit, se pare, din gratiile fostului lider, fiind acuzat ca a sustinut interesele fostului inspector sef Nicolae Boia, in cele doua luni cat s-a aflat la carma IPJ Timis.

“A transformat SNPPC Timis intr-un sindicat galben, controlat de conducerea inspectoratului, doar pentru a fi recompensat cu salariu de excelenta. Operatiunea a reusit, iar Costica Todeci a fost trecut pe lista salariilor de excelenta, chiar daca multi sindicalisti s-au intrebat care au fost meritele sale pentru a primi un spor la indemnizatia de baza de aproape 50 la suta, timp de sase luni”, sunt acuzatiile lui Malcoci, pe care spune ca le va dezvolta in fata “electoratului”, la sedinta de alegeri.

Cat despre Traian Tatar, acelasi fost presedinte al SNPPC Timis, timp de 13 ani, spunea: “Am avut o adevarata revelatie cand l-au auzit spunand ca, in conditiile unui sistem politienesc aproape bolnav, cu abuzuri la tot pasul, functia de lider de sindicat ramane singura parghie legala de aparare a politistilor cinstiti. Nu mi-a venit sa cred ca un politist cu o functie importanta in cadrul IPJ Timis gandeste intr-o asemenea maniera, tocmai de aceea o sa-l sustin cu toata puterea sa obtina voturile colegilor sindicalisti”. (G.I.)

UPDATE! O informatie de ultima ora confirma inscrierea in cursa pentru functia de presedinte al SNPPC Timis a comisarului sef Caius Spatar, fost sef la Sectia 3 Politie Timisoara, fratele agentului de la Politia Rutiera, Alex Spatar.

 

10 thoughts on “ALEGERI! Cine s-a inscris in cursa pentru sefia sindicatului politistilor din Timis. “A trasformat SNPPC intr-un sindicat galben, in vremea inspectorului sef Nicolae Boia”, spune fostul lider despre unul dintre candidati

 1. Nu pot fi sefi de sindicat ofiteri cu functii de conducere din inspectorat, deoarece ei vor face tot timpul ce le spune inspectorul sef, iar el va face ce-i spune PSD-ul. Îi vedeti pe acesti candidati, gen Traian Tătar sa deschidă procese impotriva IPJ Timis sau MAI pentru diferentele salariale la Legea salarizarii din 2017???
  Ar fi culmea sa ne spuna domnul Tătar, care este sef de cabinet al inspectorului sef ca va da IPJ-ul in judecata daca va castiga alegerile. Brusc, dupa ani de zile in care a cercetat politisti folosind sintagma :”recunoaste, ca e mai bine pentru tine”, Tătar si-a descoperit vocatia, de fapt el vrea sa fie marele aparator al politistilor.
  Sa fim seriosi, de genul acesta de candidati se urmareste indemnizatia pe care o primeste seful de sindicat.

 2. Malcoci! Uiti ca situ ai beneficiat de salariu de merit? Culoarea maro este culoarea in care ai transformat tu sindicatul! Linsisteste-te , preda ce ai de predat, si lasa pe altii sa se pronunte vis a vis de candidati; Hotul striga Hotiiiii ! Sa nu uiti de bucatareasa ta de la Grecia, d-l Grozescu ptr care ai facut scandal ca nu a primit salariu de merit cu toate interventile tale.

 3. Iarăși anonimi! De ce nu iesiti din anonimat? De cine va este frică? De masca voastră? Legat de acel salariu pentru merite deosebite, poate că am fost printre putinii care l-am meritat! A se vedea episodul Lenauheim ( poate confirma un coleg de la SAS!) În legătură cu Grozescu, să-ți fie rusine, nemernic ordinar ce ești! Nu ești la degetul mic al acestui OM! Merita acel salariu dupa 30 de ani de activitate ireproșabilă în același loc!

 4. Domnule Malcoci ti-a astupat gurița…fostul inspector șef Palade cu salariul de merit așa că ham haaam …degeaba latri…

 5. Tătaru te chema in birou să te cercetez o dădea în prieteneală cu tine cand defapt te înregistra cu reportofonul

 6. Domnule IPSE, nu cred ca v-am gresit cu ceva in cei 30 de ani si 6 luni de activitate. Sunt lovit de dumneavoastra fara o vina. Am lucrat doua luni la Politia Dumbrava, un an la Politia Sanmihaiul Roman si peste 29 de ani la acelasi loc de munca Dispecerat. Am fost cel mai vechi dispecer din tara si nu am avut conflicte cu NIMENI. Asa ca nu doresc sa am nici cu dumneavoastra. NU am avut salariu de excelenta ca nu am ……..meritat. Felicit pe toti care au meritat. (Domnul Malcoci a fost singurul care a apreciat munca mea} Nu stiu sa lingusesc. Cred ca sunt un cetatean vertical. Dumnezeu sa binecuvanteze pe toti politistii. Sa auzim de bine.

 7. Domnule Malcoci nu m-ai merge cu contrabanda de țigări și de combustibil s-au a-ți uitat…apropo ce m-ai face copilul dumnevoasta …?!

 8. Domnule Malcoci, de ce nu spuneti ca Traian Tataru este finul lui Petecel si ca ati planificat in detaliu inducerea in eroare a tuturor membrilor SNPPC… cine a avut interes sa dezinformeze? … Om de mare omenie ce esti! Si in ultimul ceas ti-ai batut joc de membrii cotizanti, dupa tine… POTOPUL

 9. Malcoci sa nu crezi ca daca dai replica, nu esti penibil, cum naiba sa aiba salar de excelenta lucratorii din birou? Ce activitati deosebite desfasoara? Sunt politisti care au prins zilnic hoti periculosi si nu au avut salar de excelenta cum ai avut tu, am tot respectul pentru Domnul Grozescu si sunt convins ca daca beneficia de salar de excelenta il refuza pentru politistii din strada, care intradevar in fiecare secunda desfasoara activitati deosebite si periculoase! Prin sustinerea domnului Tatar ai demonstrat inca o data ca te intereseaza doar propria persoana…umbli doar dupa “ciolan,”

 10. SULTANUL ,,, dragi politisti ai ipj TIMIS nu muscati momeala cu Tatar , Un anchetator ce a anchetat POLITISTII chiar si ,,,preliminar nu o sa va reprezinte NICIODATA INTERESELE POLITISTILOR ! Cit despre TODECI ,,,dl, Malcoci lasati mai moale ,,, Todeci la PROXIMITATE are in subordine de 12 ani o suta de oameni si la salariu nu primeste nici un spor ,de Ca a primit si el spor de excelenta 6 luni MERITAT, fata de altii ce au luat frecind menta in birou , Todeci a fost agent deci a muncit de jos, A prins in COMPLEX traficanti de droguri citi nu a prins de ,,,biciclete altii in o viata ! Malcoci las ma moale ca e bine,,,matale iesti inginer de fapt ! NU ma jignii te rog ,,cum obisnuiest ca eu cam cistig procese,,,,,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *