Cort de campanie al PMP Timis, vandalizat la Lugoj! “Vom face plangere penala pentru distrugere”, anunta presedintele Cornel Samartinean

Liderul PMP Timis anunta, intr-un comunicat primit la redactie, ca va face plangeri penale impotriva persoanelor necunoscute care au vandalizat, in centrul municipiului Lugoj, cortul campaniei impotriva pensiilor speciale pentru politicieni si a promovarii alegerii primarilor in doua tururi de scrutin.


“PMP Timis protesteaza impotriva persoanelor necunoscute care, in noaptea de vineri spre sambata, in municipiul Lugoj, a vandalizat cortul montat cu autorizatie legala, unde membrii partidului au inceput sa adune semnaturi in cadrul campaniei nationale “Alegerea primarilor in doua tururi de scrutin” si “Fara pensii speciale pentru politicieni”.

PMP Timis anunta, pe aceasta cale, ca va depune o plangere penala in rem, pentru infractiunea de distrugere, atat la Politia Municipiului Lugoj cat si la Inspectoratul Judetean de Politie Timis.

PMP Timis indeamna electoratul sa nu se lase intimidat de aceste atacuri venite din partea fortelor ostile democratiei, a celor ce doresc sa perpetueze domnia faradelegii, si sa participe activ la campania nationala “Alegerea primarilor in doua tururi de scrutin” si “Fara pensii speciale pentru politicieni”, semnand pe listele cu ajutorul carora putem schimba legea.

PMP Timis va continua campania de informare a electoratului cu privire la efectul legilor abuzive  initiate si votate de majoritatea PSD-ALDE, urmand sa instaleze corturi speciale, autorizate legal, unde se vor putea depune semnaturi, si in alte localitati din Timis”, se mentioneaza in comunicatul PMP. (Mara Ion)

One thought on “Cort de campanie al PMP Timis, vandalizat la Lugoj! “Vom face plangere penala pentru distrugere”, anunta presedintele Cornel Samartinean

  1. Il votez pe domnul Samartinean cu doua mâini, la viitoarele alegeri. Un om deosebit, înaltă ținuta morala și caracter ales. Spre deosebire de alți politicieni, el a făcut tot ce a promis. Îl simt alături de bănățeni și de popor. De-ar fi toți ca el, am ajunge departe.
    PS: bineînțeles ca am glumit!

Leave a Reply