Primarul Timisoarei desecretizeaza motivul postarilor de pe Facebook cu golurile sale de generic. “Cat de idioti trebuie sa fie, oare, cei ce nu se prind ca toate aceste postari cu golurile pe care le marchez, sunt carlige…”

Criticat pentru obiceiul de a posta pe Facebook fazele si golurile de generic pe care le marcheaza la miutele edilitare sau cele de partid, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a decis, in premiera, sa dezvaluie ce urmareste prin mediatizarea excesiva a filmuletelor in care joaca rolul principal.


“Cat de idioti trebuie sa fie, oare, cei ce nu se prind ca toate aceste postari cu golurile pe care le marchez, sunt carlige pt ei, carlige cu ajutorul carora eu ii devoalez, ii fac sa iasa la vedere si sa-si reverse veninul din sufletul negru si mintea intunecata de singurele sentimente de care sunt capabili, frustrarea si ura?!

Bietii de ei, cat de demni de plans de mila sunt!”, explica Robu intr-o postare extrem de virulenta la adresa haterilor sai. Cu aceasta ocazie, primarul Timisoarei anunta ca nu va lasa grupurile de interese oculte sa-si faca jocurile, nu va pune fise in tonomatele de presa si nu va ceda niciodata.

“Dezastrul s-ar fi datorat primarului, care in loc sa (…), joaca fotbal si, al dracului, mai si marcheaza goluri si, nu numai atat, dar le si posteaza pe Facebook! Iar cand nu joaca fotbal, compune melodii, le canta, ba se si inregistreaza cantandu-le si, “culmea circului”, apoi si posteaza ce-a inregistrat, pe Facebook.

Auzi, primar care sa joace fotbal si sa cante, primar-om! Nu-i ajunge ca este profesor universitar, premiat inclusiv cu cel mai inalt titlu academic, acela de doctor honoris causa in Romania si in afara Romaniei (Franta), nu-i ajunge ce a lasat in urma lui la Politehnica unde a fost patru mandate Prorector si doua Rector, ce a facut in Timisoara in cei 6 ani de cand e Primar, nu-i ajunge nimic, vrea si mai mult si mai mult!

Nu vrea, insa, sa lase grupurile de interese oculte -politice, economice, politico-economice, transpolitice mai mult sau mai putin discrete, etc.- sa-si faca jocurile si nu vrea nici de-al dracului sa puna si el fise in tonomat! Si, de asemenea, nu vrea nimic pt el, nimic, domnule, nimic pt el in Romania, auzi?! Asadar, cu noroi in el! Intr-o zi, tot va trebui sa cedeze!>>

Ei bine, iata replica mea: N-O SA CEDEZ NICIODATA!”. (Mara Ion)

Leave a Reply