ACCIDENT! Doi turisti din Timisoara s-au izbit cu skijet-ul de stabilopozii din largul statiunii Mamaia. Au fost recuperati din mare de salvatorii de la ISU Constanta

Doi turisti din Timisoara, aflati in concediu pe litoral, s-au accident, miercuri dupa-amiaza, dupa ce skijet-ul cu care faceau agrement pe mare, la Mamaia, in zona hotelului Rex, s-a izbit violent de stabilopozii unui dig de protectie, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Constanta.


Potrivit sursei citate, medicii din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Constanta au fost solicitati sa intervina in jurul orei 14,40, pentru acordarea de ingrijiri medicale dupa ce doua persoane, tata si fiul sau minor, au fost recuperate din mare ranite, in urma unui accident de navigatie cu un skijet.

Este vorba despre un barbat din Timisoara, in varsta de 47 de ani, si fiul acestuia, in varsta de opt ani, care s-au izbit cu skijet-ul de un dig de protectie a liniei litorale, aflat in larg.

Cele doua victime au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale, minorul suferind un traumatism cranio-cerebral, iar tatal, o taietura la glezna si dureri de cap.

Oficiul de Capitanie Mamaia face cercetari in acest caz. Skijetul nu era inchiriat, ci ii apartine barbatului din Timisoara. (Mihai Ciobanu)

Leave a Reply