Ilie Nastase, dosar penal pentru furt calificat. Timisoreanca Brigitte Sfat l-a reclamat ca a intrat in vila ei prin efractie, de unde a sustras genti de firma, parfumuri si haine

Fostul mare tenismen Ilie Nastase va fi audiat intr-un al treilea dosar penal deschis pe numele sau, dupa alte doua cu care s-a pricopsit in ultima perioada.


De aceasta data, acuzatiile sunt mult mai grave si, in cazul in care se vor confirma, pot atrage o condamnare la inchisoare cu executare.

Mai exact, Ilie Nastase a fost reclamat la politie de catre sotia sa, timisoreanca Brigitte Sfat, ca ar fi intrat prin efractie in vila ei din Pipera, de unde ar fi luat mai multe bunuri, printre care genti de firma, parfumuri si tablouri.

In imobil se afla menajera filipineza, care a sunat-o pe Brigitte, in Turcia, unde-si petrece concediul, pentru a-i povesti ca Ilie Nastase a intrat in casa prin escaladarea unei ferestre, dupa ce a constatat ca usa este inchisa, de unde a luat articole vestimentare, pantofi, un parfum, dar si cateva genti scumpe.

“Eu am intrat in casa mea, pe care i-am cumparat-o eu. Nu este vreo plangere la politie din partea nimanui, asa cum se zice. Stiu ca plangerea se face in scris, ea este plecata acum in Turcia, cu altul, deci nu are cum sa faca acest lucru. Nu am mai vorbit deloc cu ea, dupa cele intamplate. Eu m-am dus in casa sa ii iau toate lucrurile pe care eu i le-am cumparat, nu altceva: gentile, parfumurile, toate alea eu i le-am cumparat. Ma pregatesc sa plec zece zile in Italia, pentru ca am treaba, asta este concediul meu”, a fost replica lui Ilie Nastase, cand a fost acuzat de furt.

In cazul in care va fi gasit vinovat, Ilie Nastase risca pana la 5 ani de inchisoare. Impacarea partilor, cu repararea prejudiciului, inlatura raspunderea penala. (G.I.)

 

Leave a Reply