O politista este anchetata de superiori, dupa ce a postat pe internet un mesaj cu limbaj licentios. “Ma enerveaza pulifricii astia care fac afirmatia ca imi platesc mie salariul!”

Politista din Vaslui care a postat pe Facebook un mesaj cu limbaj licentios, intr-o incercare de a-i pune la punct pe cei care i-au atras atentia ca salariul ei este platit din taxele si impozitele lor, va face obiectul unei cercetari disciplinare.


Reprezentantii IPJ Vaslui au anuntat ca au declansat o ancheta in acest caz, subliniind ca nu tolereaza un astfel de limbaj din partea unui politist.

„Cu privire la mesajul postat de catre colega noastra pe o retea de socializare, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui a dispus verificari, intrucat nu se poate tolera un astfel de limbaj si de comportament din partea unui politist, care isi desfasoara activitatea profesionala in interesul si in spijinul comunitatii”, a precizat Silvia Manta, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

„Din tot scandalul asta cu Politia Romana, nimic nu ma enerveaza mai mult decat pulifricii astia care fac afirmatia ca imi platesc mie salariul. Ca e unul prost acolo sus, nu inseamna ca sunt toti. Sa faci afirmatia ca-mi platesti mie salariul, tu… contribuabilul cinstit, deja iti arata gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica. Si daca tot am in lista pulifrici din astia care imi platesc mie salariul, de ce plm (pacea linistii mele) nu iesiti voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca sa nu ma cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricai si sa va si nominalizez? Respect!!! #mandracasuntpolitista”, a scris politista pe Facebook, saptamana trecuta.

Ulterior, ea a sters mesajul si a publicat altul, in care afirma ca a fost prost inteleasa. „Intrucat mesajul anterior a fost inteles gresit, desi am explicat contextul, rog toti contribuabilii sa imi accepte scuzele”, a scris aceasta.

La scurt timp dupa aceasta postare, politista si-a inchis, probabil temporar, contul de Facebook. (V.E.)

Leave a Reply