Reglare de conturi intre clanurile interlope din vestul tarii. “Regele” jocului de alba-neagra din Arad, lovit intentionat cu masina

Parchetul de pe langa Judecatoria Arad a deschis un dosar de cercetare in rem, dupa ce un controversat personaj din lumea interlopa, asa-zisul “rege” al jocului de alba-neagra, a fost lovit intentionat cu masina de persoane necunoscute, care au disparut de la locul incidentului.


Incidentul s-a petrecut miercuri seara, aproape de miezul nopții, pe Calea 6 Vanatori, in apropierea locuintei barbatului lovit de autoturism. Cristi Costea, victima accidentului, a ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, cu fractura de gamba, fiind internat la Sectia de Ortopedie.

Politistii au demarat operatiunea de cautare a bolidului implicat in accident, un autoturism marca BMW de culoare alb-argintiu, urmand sa identifice si persoanele care s-au aflat in masina in momentul impactului.

Sunt suspectati “locotenentii” lui Utu Rohozneanu (foto), supranumit “imparatul” lumii interlope din Arad – eliberat din inchisoare in august 2017, dupa un stagiu dupa gratii de peste 8 ani -, care l-ar fi pedepsit pe Costea pentru colaborarile sale cu procurorii.    

Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe langa Judecătoria Arad, insa daca se va stabili ca nu a fost vorba despre un accident rutier, ci despre o tentativa de omor, acesta va fi preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Arad. (V.E.)

Leave a Reply