Tanar in stare grava adus cu elicopterul SMURD la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa un teribil accident rutier cu sase victime produs pe A1

Un adolescent in varsta de 17 ani, victima a unui teribil accident rutier produs la pe A1, la iesirea spre Nadlac, a fost preluat in stare grava de elicopterul SMURD si transportat la Spitalul Clinic de Urgenta Judetean din Timişoara.


Acesta se afla pe bancheta din spate a unui autoturism Toyota, care a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de o autoutilitara, care circula regulamentar.

In urma impactului deosebit de violent, tanarul a ramas incarcerat in vehiclul distrus, fiind necesara interventia pompierilor de la ISU Arad pentru scoaterea din masina.

Alte patru victime au fost preluate de trei ambulante, care le-au dus la Spitalul Judetean Arad, pentru primirea de ingrijiri medicale.

Potrivit informatiilor de la ISU Arad, in urma accidentului au fost inregistrate nu mai putin de 6 victime. Din nefericire, pentru soferul unuia dintre autovehiculele implicate in incidentul rutier nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat decedat. (V.E.)

 

Leave a Reply