CURAJ CIVIC! Un politist strange semnaturi pentru campania “Fara penali in functii publice”. Agentul Radu Dutu sustine ca nu se teme de reactia sefilor

In timp ce unii angajati ai Ministerului de Interne s-au transformat in executanti obedienti ai ordinelor de partid venite pe filiera teleormaneana a ministrului Carmen Dan, vezi cazul placutelor cu mesajul anti-PSD, alti aparatori ai ordinii si linistii publice s-au plasat la polul opus, sustinand cauza Opozitiei.


In aceasta situatie se afla si un tanar agent din Craiova, care-si desfasoara activitatea la o sectie de politie din Bucuresti, care s-a alaturat campaniei de strangere de semnaturi intitulata “Fara penali in functii publice”.

“Colegul nostru, Radu Dutu, strange semnaturi pentru initiativa cetateneasca #farapenali. Dam jos cascheta-n fata lui si semnam?”, se arata pe pagina de Facebook “Politisti 2.0”.

Radu Dutu a venit, miercuri seara, in Piata Mihai Viteazu din Craiova si a strans semnaturi, conform Adevarul. Desi e nascut in Craiova, acesta lucreaza la o sectie de politie din Bucuresti.

Radu Dutu sustine ca nu se teme de reactia sefilor si la inceputul lunii trecute a mers la serviciu  cu o banderola pe care a scris “fara penali”. Imaginea a postat-o si pe contul sau de Facebook. (V.E.)

 

One thought on “CURAJ CIVIC! Un politist strange semnaturi pentru campania “Fara penali in functii publice”. Agentul Radu Dutu sustine ca nu se teme de reactia sefilor

  1. Mai baiatule, esti penibil. Pai tu nu faci parte din forta de represiune a statului? Pe cine crezi ca prostesti ?Ti-a dat psd-ul salariu de 3268 lei (net), pentru care un civil munceste un trimestru, si tu ce faci? Musti mana care te hraneste ? Ce pregatire ai pentru banii astia? Liceul ? Ce atributii ai tu la ordine publica sau mai bine zis cate dosare penale ai instrumentat tu vreodata ? Interactionezi cu vreun procuror sau nu sti cum sa pui problema? Stim toti cum un plutonier din provincie ajunge la paza si ordine in bucuresti…..ca baietii buni sunt tinuti de sefi acasa…..sau poate vrei s-ajungi vedeta ca dragusanca? Penibilule!

Leave a Reply