Parchetul Militar ancheteaza Jandarmeria. Procurorii au deschis un dosar penal cu privire la interventia in forta a jandarmilor

Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie anunta ca procurorii militari s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal cu privire la interventia in forta a jandarmilor in timpul protestului de vineri seara din Bucuresti.


„Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

In cursul zilei de astazi, 11 august 2018, procurori militari din cadrul Parchetului Militar Teritorial de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti s-au sesizat din oficiu, fiind inregistrat dosar penal cu privire la modul de interventie al jandarmilor si incidentele petrecute la manifestatia din Piata Victoriei din Bucuresti in cursul zilei de 10 august 2018, precum si in cursul noptii de 10 spre 11 august 2018”, se arata in comunicat.

De asemenea, la Parchetul Militar Teritorial de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti urmeaza sa fie colectate inclusiv sesizarile depuse la sectiile de politie, iar toate plangerile penale depuse vor fi inregistrate sub numar unic. Pe masura derularii cercetarilor, Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa ICCJ va informa opinia publica. (V.E.)

UPDATE! Intr-o postare pe Facebook, actorul timisorean Florin Calinescu il ataca dur pe liderul PSD, Liviu Dragnea. „Penibilul comunicat al jandarmeriei vrea sa demonstreze ca a actionat legal. La ordinul unei madam prefecte, care presupun ca era treaza la ora aia. Livulică, nu pun botul. Ai făcut-o si p-asta. Ai mainile patate cu sange. De ROMAN.”

 

Leave a Reply