SCANDAL! Fiica bastanului Ionelas Carpaci si-a reclamat sotul la politie pentru loviri si alte violente. Juramintele de la “nunta mileniului” si alianta clanurilor tiganesti din Timisoara nu au tinut decat 7 ani

Membrii a doua dintre cele mai puternice clanuri tiganesti din Timisoara, Carpaci si Baron, au ajuns la un pas de o incaierare generala, marti seara, dupa ce fiica bastanului Ionelas Carpaci a reclamat la politiei faptul ca a fost batuta de sotul ei, care face parte din familia rivala, cu care s-a casatorit in urma cu sapte ani.


Mai exact, Casandra Carpaci (foto), 21 de ani, s-a prezentat la Sectia 1 Politie Timisoara pentru a fi audiata in cadrul unui dosar de loviri si alte violente, precum si vatamare corporala, iar la iesire a fost asteptata de rudele sotului, Marco Baron, 26 de ani, pentru a fi convinsa sa-si retraga plangerea penala care-l poate trimite dupa gratii pe tanarul agresiv.

Piranda nu a fost de acord cu propunerea socrilor, motiv pentru care membrii celor doua clanuri au inceput sa se ameninte fatis, fiind la un pas de o bataie generala. Interventia oamenilor legii a pus capat scandalului, insa tensiunile au ramas in stare latenta.

“La Sectia 1 Timisoara au fost inregistrate doua dosare penale, unul sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectare a masurilor privind incredintarea minorilor si altul pentru loviri si alte violente si vatamare coporala. In cauza se continua cercetarile, iar la definitivarea acestora urmeaza a fi propusa solutia corespunzatoare catre Parchet”, a declarat Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis, pentru sursadevest.ro.

Din cauza batailor si a tratamentului la care a fost supusa in vila familiei Baron, Casandra si-a luat in brate unul dintre copii, in varsta de 2 ani, si plecat de acasa in toiul noptii. A doua zi s-a intors dupa celalalt copilas, de doar patru luni, insa familia Baron i-a interzis sa se apropie de bebelus, motiv pentru care fiica lui Ionelas Carpaci s-a prezentat la politie pentru a denunta toata povestea.

Sa mai spunem ca clanurile Baron si Carpaci, cu milioane de euro in conturi castigate din tranzactiile imobiliare, s-au incuscrit in toamna anului 2011, in urma unei asa-zise “nunti a mileniului”. Petrecerea a fost organizata la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara si l-a costat pe socrul mare, Dragos Baron, in jur de 100.000 de euro.

Mireasa a purtat o rochie in valoare de 10.000 de euro, cu trena de trei metri, creatie a designerului Catalin Botezatu, iar tinerii insuratei au fost plimbati cu un Rolls Royce poleit cu aur. Atmosfera a fost intretinuta de Formatia Radio Televiziunii din Belgrad, Florin Salam si Sorin Copilul de Aur, dar si de Anda Adam. De glume si bancuri s-au ocupat Romica Tociu si Cornel Palade.

Politistii au aplicat o amenda in valoare de 10.000 de lei, pentru tulburarea linistii si ordinii publice, care a fost achitata imediat de petrecareti. (Vlad Enciu)

Leave a Reply