Politisti din Timis, martori la o crima intre tigani! Un tanar a fost injunghiat de socrul sau, chiar in timp ce oamenii legii se straduiau sa-i impace

Un echipaj de politie a fost trimis, vineri, in localitatea Biled, din Timis, pentru a aplana un conflict violent izbucnit intre doi barbati de etnie roma. Vecinii din zona imobilului unde se auzeau tipete si amenintari au sunat la 112, cand au vazut ca scandalul ia amploare.


In timp ce oamenii legii, ajunsi rapid la fata locului, rasuflau usurati ca si-au indeplinit misiunea, convinsi ca au reusit sa-i desparta pe cei doi turbulenti, unul dintre agresori a sarit si si-a injunghiat mortal rivalul.

Vecinii spun ca cei doi lucrau in strainatate, iar acum au venit acasa. Tanarul in varsta de 29 de ani, care a fost ucis cu o lovitura de cutit, venise la casa socrului sau, in varsta de 60 de ani, pentru a-l anunta ca intentioneaza sa se desparta de sotie si ca vrea sa-si ia copilul.

Acest lucru l-a infuriat la culme pe tatal fetei, care nu a mai putut fi oprit de la razbunare nici macar de politistii aflati la fata locului. A fost incatusat imedit si dus la audieri, urmand sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru infractiunea de omor calificat.

In cazul in care va fi gasit vinovat, risca pana la 25 de ani de inchisoare. Este posibil ca si politistii care nu au reusit sa impiedice crima sa fie cercetati pentru abuz in serviciu, infractiune care se pedepseste cu pana la 7 ani de inchisoare. (V.E.)

 

 

One thought on “Politisti din Timis, martori la o crima intre tigani! Un tanar a fost injunghiat de socrul sau, chiar in timp ce oamenii legii se straduiau sa-i impace

Leave a Reply