INDISCRETII! Fostul judecator Nicolae Tomus, surprins la food court in timpul unei dispute verbale cu o tanara rebela

Fostul judecator timisorean Nicolae Tomus, care a fost exclus din magistratura in 2016 dupa condamnare la inchisoare in dosarul Sex cu minore, a captat atentia publica in food-court-ul unui centru comercial din Timisoara, in urma unei dispute verbale avute cu o tanara aflata in compania sa.


Potrivit martorilor, fostul magistrat, in prezent avocat in Baroul Mehedinti, a parut deranjat de replicile tinerei invitate la masa, motiv pentru care, la un moment dat, a refuzat ostentativ sa mai dialogheze.

Scena nu a scapat vigilentei cititorilor Impact Press, care au imortalizat-o si ne-au trimis-o la redactie.

Nu cunoastem subiectul dezbatut de cei doi, insa nu este exclus ca aceasta intalnire sa faca parte din incercarile fostului justitiar de a-si reface viata, de a renunta la tentatiile din trecut si a incepe o relatie noua si autentica. (Mara Ion)

One thought on “INDISCRETII! Fostul judecator Nicolae Tomus, surprins la food court in timpul unei dispute verbale cu o tanara rebela

  1. deci individul asta se poate intoarce in magistratura dupa 4 ani, nu? ca tot vorbim de trafic de minore. asemenea specimene emit sentinte??? de aia arata “justitia’ astfel.

Leave a Reply