BAIRAM! Verisorul fratilor Camataru si alti smecheri din Bucuresti si Timisoara, la ziua de nastere a interlopului Sorin Udrea

Desi s-a refugiat in Italia, departe de casa, pentru a scapa de inchisorile din Romania, unde ar fi trebuit sa stea dupa gratii nu mai putin de 6 ani si opt luni, interlopul timisorean Sorin Udrea nu a fost uitat de tovarasii sai de nadejde.


Localitatea Desenzano del Garda, de langa Brescia, locul unde fostul autonumit “imparat” al Timisoarei isi ispaseste condamnare, in regim deschis, s-a transformat, in ultima vreme, intr-un adevarat loc de pelerinaj pentru prieteni si cunoscuti, fie ca vorbim despre avocati, afaceristi, fotbalisti, antrenori sau indivizi certati cu legea.

Ultima dovada de solidaritate cu fratele aflat la greu a avut loc in data de 10 iulie, cand Sorin Udrea si-a aniversat ziua de nastere. Zeci de interlopi din Bucuresti si Timisoara, dar si alti amatori de petreceri exclusiviste, au luat cu asalt comuna din regiunea Brescia, pentru a fi alaturi de sarbatorit.

Printre acestia, un greu al lumii interlope din Bucuresti, care a fost primit cu tot respectul cuvenit. Este vorba despre nimeni altul decat Bebe Barbulescu, zis si Bebe Camataru, var primar al fratilor Nutu si Sile Balint, care a venit insotit de finul sau de cununie, antrenorul timisorean Dan Alexa. Printre invitati s-au aflat si alte nume de gasca din cele doua orase, precum George Stefanovici, Adrian Stefan, Brian Filimon sau Adrian Buda, impresarul unor manelisti celebri.

Revenind la Bebe Barbulescu, trebuie sa spunem ca acesta a fost condamnat, pe vremuri, intr-un dosar de trafic de droguri si proxenetism si este cunoscut, in zilele noastre, mai degrabă pentru chefurile cu fotbalisti, impresari și manelisti. In lumea interlopa din Capitala este cunoscut si ca unul dintre cei mai smecheri batausi.  

Reamintim ca Sorin Udrea fost condamnat in 10 martie 2016, de Curtea de Apel Timisoara, la 6 ani si opt luni, intr-un dosar intrumentat de DIICOT in care a fost acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, complicitate la contrabanda, santaj, operatiuni fara drept cu dispozitive interzise, efectuarea fara drept de operatiuni cu arme si munitii, complicitate la talharie in forma calificata, braconaj in formă calificată si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. (Vlad Enciu)

 

Leave a Reply