Primul Congres National de Fizioterapie va avea loc la Timisoara. Participantii vor interactiona cu fizioterapeuri renumiti din Romania si din strainatate (P)

Colegiul Teritorial al Fizioterapeutilor Timis-Arad organizeaza primul Congres National de Fizioterapie cu Participare, care va avea loc in Timisoara, la Centrul Regional de Afaceri, in perioada  28 – 29 septembrie 2018.


Evenimentul se va desfasura sub egida Colegiului National al Fizioterapeutilor din Romania si va reuni fizioterapeuti de renume din Romania si din strainatate.

Temele abordate, de mare interes si actualitate, sa vizeze promovarea calitatii si profesionalismului in actul fizioterapeutic, a inovatiei in domeniul fizioterapiei, prezentarile si workshop-urile concentrandu-se pe  elementele de noutate si de maxim interes in domeniul fizioterapiei.

Majoritatea lectoriilor care participa sunt recunoscuti pentru calitatea prezentarilor si informatilor. Printre cei 14 lectori care participa la acest eveniment se regasesc Andrei Gheorghiu, Alin Burileanu, Stanca Daniela, Galosi Lucian, Iulia Dragoi si altii.

Participantii la Primul Congres National de Fizioterapie cu Participare vor avea posibilitatea de a invata, comunica si schimba experiente, urmand sa interactioneze atat cu fizioterapeutii cu experienta din Romania, cat si din afara tarii. (I.P.)

 

Leave a Reply