INCREDIBIL! Tatal procurorului propus pentru sefia DNA, amenintare voalata pentru presedintele Klaus Iohannis. “Nu a avut probleme, dar poate sa aiba!”

Interventie halucinanta a tatalui Adinei Florea, in direct, la B1 TV, dupa ce fiica sa a fost nominalizata pentru preluarea functiei de procuror sef al DNA.


Acesta a sugerat ca presedintele Klaus Iohannis ar putea avea probleme cu DNA in viitor, daca fiica sa ajunge la conducerea parchetului anticoruptie.

Dumitru Florea este consilier judeţean PSD aflat la al saselea mandat. Intrebat in direct la B1 TV ca daca are incredere ca fiica sa va rezolva problemele din DNA, acesta a raspuns: „Eu cred ca va pune mana si va incerca sa le rezolve. Nu stiu daca le va rezolva asa de repede. Sunt diferite probleme. Problemele sunt ale lui Kovesi, ale lui Iohannis si altii ca ei”.

Unul dintre prezentatorii emisiunii i-a sugerat sa reformuleze afirmatia si sa spuna ca seful statului nu a avut nicio legatura sau problema cu DNA.

”Nu a avut, dar poate sa aiba”, a fost replica lui Dumitru Florea.

Acesta a fost intrebat de moderatori daca petrece, daca sarbatoreste faptul ca ministrul justitiei a propus-o pe fiica sa pentru functia de sef al DNA. Nu au primit raspuns.

Imediat, in direct s-a auzit vocea sotiei lui Florea. Aceasta ii cerea sa inchida telefonu: La scurt timp s-a auzit vocea sotiei lui Florea: „Ma supar pe tine. Distrugi copilul asta. Ce te bagi tu? Eeeei, dracia dracului!”. (V.E.)

 

Leave a Reply