DISIDENTA! Deputatul PSD de Timis Adrian Pau, noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea. “Nu poti sa ocupi, in ansamblu, totul – partid, Guvern si Parlament”

Parlamentarul PSD din Timis care l-a comparat pe Liviu Dragnea cu Ceausescu, spunand nu se pot gratia infractorii asa cum proceda fostul dictator cu ocazia zilelor sale de nastere, a revenit cu noi atacuri la liderul maxim al PSD.


Intr-un interviu acordat publicatiei cetateanul.net, Adrian Pau se pozitioneaza, indubitabil, in tabara Gabrielei Firea si spune raspicat ca Dragnea nu poate ocupa totul, partid, Guvern si Parlament.

Iata cateva din acuzatiile deputatului de Timis:

Eu, acum, cu certitudine ii dau dreptate Gabrielei Firea. Nu in totalitate, nu pot sa stiu daca a fost sau nu urmarita, sunt si alte afirmatii facute de ea. Sunt de acord insa ca, in actuala formula, PSD-ul nu mai poate continua. Ceea ce se reproseaza de catre membrii nostri, cel putin din zona din care vin eu – Banat, Ardeal si nordul Maramuresului, este exact acest lucru.

Cred ca actualul presedinte ar trebui sa-si analizeze foarte bine pozitia pe care va dori sa o ocupe – presedinte de Camera, presedinte de partid. Este foarte greu sa ocupi in ansamblu totul – partid, Guvern si Parlament.

Dupa alegerile din 2016, eu am convingerea ca PSD-ul se indreapta spre 20% procente scadere in fiecare localitate. Daca, de exemplu, intr-o localitate a avut 30%, in momentul de fata partidul se indrepta acum in respectiva localitate spre un 23 – 24%. Daca la nivel de ansamblu partidul a avut 45 de procente, in momentul de fata are cu vreo 9% sub partid.

Codurile penale ar trebui sa fie foarte atent dezbatute si modificate acolo unde este cazul, nu in mare parte si fara niciun fel de responsabilitate, zic eu.

In ceea ce priveste legile Justitiei, consider ca si acolo ar trebui facute cateva modificari. Este punctul meu de vedere si eu sustin acele modificari. Nu pot fi de acord insa cu modificarile actuale la Codul Penal si la zona de amnistie si gratiere.

Potrivit portalului de stiri G4Media, masa critica impotriva lui Liviu Dragnea prinde din ce in ce mai mult contur in PSD, actiune incurajata de razvratirea Gabrielei Firea, care in ultima saptamana a declansat o serie de atacuri fara precedent la adresa liderului formatiunii.

Pana in acest moment mai multi parlamentari, alesi locali, baroni judeteni si chiar doua organizatii PSD s-au desolidarizat de Liviu Dragnea. Printre acestia se afla fostul premier Mihai Tudose si fostul vicepremier Marcel Ciolacu, primarul Sectorului 3 din Capitala, Robert Negoita, consilierii generali ai PSD din Primaria Capitalei, baronul PSD de Vrancea, Marian Oprisan, deputatul PSD de Bucuresti, Mihaita Virza, deputatii de Botosani, Mihaela Hunca si Razvan Rotaru, dar si alti policieni care, treptat, renunta la solidaritatea ipocrita de partid. (Mara Ion)

Leave a Reply