EXCLUSIV! Primar PSD din Timis condamnat la inchisoare pentru o alcoolemie uriasa la volan. Aleodor Sobolu va trebui sa presteze si 70 de zile de munca neremunerata la primarie sau la scoala

Trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, dupa ce politistii l-au depistat in trafic, la volanul autoturismului propriu, avand o alcoolemie de peste 2 la mie, primarul localitatii Ortisoara nu a reusit sa-i convinga pe judecatori ca a consumat listerin sau alte substante cu efect penal la etilotest, ca si alti colegi mai inspirati din partid, precum Daniel Idolu…


In aceste conditii, Judecatoria Timisoara l-a condamnat pe Aleodor Sobolu la 1 an si cinci luni de inchisoare cu suspendare, dar si prestarea a 70 de zile de munca neremunerata la Primaria comunei Ortisoara sau la Scoala Gimnaziala Ortisoara.

Reamintim ca, in seara de 23 iunie 2017, in jurul orelor 23,30, politistii rutieri l-au oprit pe Aleodor Sobolu, 47 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe strada Nucilor, din localitatea Carani.

Intrucat emana un puternic miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,16 mg/litru in aerul expirat. Aceasta valoare a fost socanta pentru politisti, in conditiile in care procentul de la alcooltest se dubleaza la testul de sange, astfel ca primarul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Sentinta Judecatoriei Timisoara a fost atacata la instanta superioara, primarul Aleodor Sobolu sperand la clementa din partea judecatorilor… (G.I.)

 

 

Leave a Reply