ALERTA! Un jurnalist roman de investigatie de la Rise Project a fost retinut in Bulgaria, in timpul unei documentari legata de o frauda cu fonduri europene

Rise Project anunta ca unul dintre jurnalistii sai de investigatii a fost retinut! Conform informatiilor oferite de Rise Project este vorba despre Attila Biro, care, in acest moment, este in custodia politiei din Bulgaria.


Biro si un jurnalist bulgar realizau o ancheta in Pernik, acolo unde au fost prinsi de politisti.

”Avem nevoie de ajutorul vostru. Colegul nostru, Attila Biro, a fost retinut de politia din Bulgaria in urma cu aproximativ o ora.

Daca stiti bulgara, sunati va rugam la +35977782411. Aici ne-a raspuns un politist numit Alexandrov care a confirmat ca Attila si Dimitar au fost retinuti, dar nu a vrut sa adauge mai multe. Ar fi bine sa sune cat mai multa lume.

Attila si colegul bulgar de la Биволъ se aflau langa localitatea Pernik, unde subiectii unei investigatii incercau sa arda documente legate de o frauda cu fonduri europene.

Multumim si speram ca e totul e bine.”, anunta Rise Project. (V.E.)

UPDATE! Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, vineri dimineata, ca jurnalistul Attila Biro, retinut in Bulgaria pentru verificari, intrucat se afla intr-o zona monitorizata cu atentie de autoritatile din aceasta tara, a fost eliberat.

 

Leave a Reply