SOC! O judecatoare de la tribunal a fost batuta cu bestialitate de un politist, insa nu depus plangere impotriva agresorului. VEZI motivul iertarii

O judecatoare de la tribunal a ajuns, miercuri seara, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Tg-Jiu cu multiple escoriatii, acuzand dureri in mai multe zone ale corpului, diagnosticul medicilor fiind cel de traumatism craniofacial.


Stroe Angela Elena, fosta Tabacu, judecator in cadrul Sectiei Civile a Tribunalului Gorj, a declarat ca fost batuta cu bestialitate de sotul sau, ofiter in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Gorj, insa nu doreste sa depuna plangere penala.

Este posibil ca magistrul, aflat la a treia casnicie, sa-i mai dea o sansa partenerului de viata, in conditiile in care nunta cu politistul a avut loc, recent, in luna aprilie.

Marius Stroe, ofiter in cadrul Serviciului de Investigarea Criminalitatii Economice al IPJ Gorj, nu este la primul incident violent, spun surse din politie, in urma cu cativa ani, din acelasi motiv, fiind parasit de femeia cu care urma sa se casatoreasca.

Este un politist destul de controversat, colegii sai speculand faptul ca, in trecut, o firma a familiei sale a derulat contracte cu fostele complexuri energetice de la Turceni si Rovinari, iar in prezent societatea ar avea in atributii activitatea CEO. Este de asteptat ca sefii IPJ Gorj sa dispuna luarea unor masuri disciplinare impotriva ofiterului bataus, lucru care, pana in prezent, nu a fost anuntat public. (V.E.)

Leave a Reply